Scenes abonnementen

Kies voor een Scenes abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het magazine met het laatste nieuws uit de theaterwereld.


€19,95 35,70
6 nummers
44% korting

Laatste reviews

  • Jacco

Eigenlijk enige in haar soort in NL.

Over Scenes

Scenes is het magazine voor iedereen in of interesse in de wereld van theater, dans, muziek, cabaret of musicals. Tweemaandelijks vindt u in dit heerlijke cultuurmagazine het laatste nieuws, de agenda met komende evenementen en optredens, verslagen van afgelopen voorstellingen, en natuurlijk persoonlijke interviews met artiesten, regiseurs en vele anderen. Kortom, met Scenes mist u niets.

Scenes verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Scenes abonnement

  • Profiteer van tot 44% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Scenes op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.