Kijk abonnementen

Kies voor een Kijk abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét leukste wetenschappelijke magazine voor jong en oud. U kunt ook een Kijk abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,00 19,14
3 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 38,28
6 nummers
22% korting

€57,00 82,94
13 nummers
31% korting

€105,00 165,88
26 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 38,28
6 nummers
9% korting

€70,00 82,94
13 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

Elke 4 weken neemt Kijk lezers mee op een ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap, geschiedenis en techniek. Op originele wijze en met gevoel voor humor vertelt de redactie van Kijk u alles over uiteenlopende onderwerpen. Zoals kruistochten, veldslagen, straaljagers, ruimtevaart, snowboarden, internet en topsport. Laat u iedere maand verrassen, vermaken en onderwijzen.

Als abonnee van Kijk leest u alle edities op papier én digitaal. Kijk heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies in dat geval voor een Kijk proefabonnement. En beoordeel dit unieke magazine zelf.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Kijk abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €35,00

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.