Kijk abonnementen

Kies voor een Kijk abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. Hét leukste wetenschappelijke magazine voor jong en oud. U kunt ook een Kijk abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 21,93
3 maanden Stopt automatisch
20% korting

€27,50 43,06
6 maanden
36% korting

€54,99 95,03
1 jaar
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 21,93
3 maanden
20% korting

€34,99 43,06
6 maanden
18% korting

€64,99 95,03
1 jaar
31% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

Elke 4 weken neemt Kijk lezers mee op een ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap, geschiedenis en techniek. Op originele wijze en met gevoel voor humor vertelt de redactie van Kijk u alles over uiteenlopende onderwerpen. Zoals kruistochten, veldslagen, straaljagers, ruimtevaart, snowboarden, internet en topsport. Laat u iedere maand verrassen, vermaken en onderwijzen.

Met een abonnement op Kijk ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. Kijk biedt u een app. Hierin leest u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Fijn op plekken waar internet slecht of duur is.

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Kijk proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Kijk abonnement

  • Lees de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • 12x per jaar Kijk in huis
  • Een abonnement is tot 14% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.