Kijk abonnementen

Kies voor een Kijk abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Hét leukste wetenschappelijke magazine voor jong en oud. U kunt ook een Kijk abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,50 20,25
3 nummers Stopt automatisch
14% korting

€24,99 40,50
6 nummers
38% korting

€49,99 87,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 20,25
3 maanden
14% korting

€29,99 40,50
6 nummers
26% korting

€59,99 87,75
1 jaar
32% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

Elke 4 weken neemt Kijk lezers mee op een ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap, geschiedenis en techniek. Op originele wijze en met gevoel voor humor vertelt de redactie van Kijk u alles over uiteenlopende onderwerpen. Zoals kruistochten, veldslagen, straaljagers, ruimtevaart, snowboarden, internet en topsport. Laat u iedere maand verrassen, vermaken en onderwijzen.

Abonnees van Kijk ontvangen alle edities op papier én digitaal. Kijk biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Ideaal voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar internet minder goed of duur is.

Met een proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit heerlijke magazine. Als u vandaag voor een proefabonnement kiest, profiteert uvan 43% korting.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Kijk abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €17,50
  • Profiteer van tot 43% korting op de winkelprijs
  • 12x per jaar Kijk thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.