Kijk abonnementen

Kies voor een Kijk abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét leukste wetenschappelijke magazine voor jong en oud. U kunt ook een Kijk abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,00 19,14
3 nummers Stopt automatisch
6% korting

€30,00 38,28
6 nummers
22% korting

€57,00 82,94
13 nummers
31% korting

€105,00 165,88
24 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Kijk cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 38,28
6 nummers
9% korting

€70,00 82,94
13 nummers
16% korting

Laatste reviews

  • henk

Ik las het vroeger en nu mijn zoon. Hij leest het zelfs meer dan ik destijds.

Over Kijk

Elke 4 weken neemt Kijk lezers mee op een ontdekkingsreis in de wereld van wetenschap, geschiedenis en techniek. Op originele wijze en met gevoel voor humor vertelt de redactie van Kijk u alles over uiteenlopende onderwerpen. Zoals kruistochten, veldslagen, straaljagers, ruimtevaart, snowboarden, internet en topsport. Laat u iedere maand verrassen, vermaken en onderwijzen.

Bent u abonnee van Kijk? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Kijk digitaal lezen. Kijk heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Download de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Met een Kijk proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine.

Kijk verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Kijk abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement.vanaf €35,00
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Bespaar tot 6% op de losse verkoopprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Kijk op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.