Archeologie Magazine abonnementen

Kies voor een Archeologie Magazine abonnement met tot 61% korting op de winkelprijs. De gids voor de spannendste archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland. U kunt ook een Archeologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 25,35
3 nummers Stopt automatisch
46% korting

€19,95 50,70
6 nummers
61% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Archeologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 25,35
3 nummers
46% korting

€19,95 50,70
6 nummers
61% korting

Laatste reviews

  • E.A. Brakkee-Greve

Ik vind het prettig om geïnformeerd te worden over de geschiedenis en de manieren waarop men daarachter probeert te komen. Vooral de themanummers vind ik interessant. Graag zou ik wat meer reconstructies zien.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Mw. Bakx

Ik heb Archeologie Magazine mijn zoon kado gedaan. Hij wilde dit zelf graag hebben. Is zeer geïnteresseerd in alles rondom dit onderwerp.

  • Hugo

Ik heb er pas een van ontvangen maar vind het een helder, toegankelijk en interessant tijdschrift.

Over Archeologie Magazine

Archeologie Magazine is het enige Nederlandstalige magazine dat zich volledig richt op de archeologie. In ieder nummer leest u over belangrijke archeologische vondsten; over de plek, de opgraving, het onderzoek en het historische verhaal. Met vondsten uit Nederland en België, en de rest van de wereld. Het magazine wordt gemaakt voor breed publiek, met toegankelijke maar diepgravende artikelen, begeleid door mooie foto's en illustraties.

Wilt u Archeologie Magazine eerst zelf ervaren alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Daarnaast profiteert u tijdelijk van 58% korting op de losse verkoopprijs.

Archeologie Magazine verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Archeologie Magazine abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 58% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Archeologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.