National Geographic Junior abonnementen

Kies voor een National Geographic Junior abonnement met tot 5% korting op de winkelprijs. In dit magazine maakt uw kind op leuke (en veilige) manier kennis met de mooiste wildernis en wilde dieren. U kunt ook een National Geographic Junior abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,25
3 nummers Stopt automatisch
 

€27,00 28,50
6 nummers
5% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op National Geographic Junior cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,25
3 nummers
 

€27,00 28,50
6 nummers
5% korting

Laatste reviews

  • Laura

Mijn kinderen lezen graag dit blad. Leuke weetjes en leerzame onderwerpen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Paul

NG Junior is een leuk inhoudelijk blad voor de kinderen.

  • Ankie

Als je een leergierige dierenliefhebber hebt zoals ik dan is er geen mooier tijdschrift. We genieten er met het hele gezin van.

  • Ankie

Als je een leergierige dierenliefhebber hebt zoals ik dan is er geen mooier tijdschrift. We genieten er met het hele gezin van.

Over National Geographic Junior

Ga op avontuur met de redactie van National Geographic Junior. Elke maand bezoekt uw (klein)kind in dit fantastische magazine verre landen waar hij of zij bijzondere diersoorten ontdekt. Ook leert hij of zij over opmerkelijke wereldrecords, bijzondere natuurverschijnselen, ons eigen lichaam, unieke ontdekkingen en projecten, en nog veel meer.

Niet overtuigd? Kies dan voor een National Geographic Junior proefabonnement. En probeer dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend.

National Geographic Junior verschijnt 12x per jaar.

Voordelen National Geographic Junior abonnement

  • Bespaar tot 6% op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €13,50)
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van National Geographic Junior op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.