Wild van Freek abonnementen

Kies voor een Wild van Freek abonnement met tot 5% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift van bioloog Freek Vonk. U kunt ook een Wild van Freek abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,25
3 nummers Stopt automatisch
 

€27,00 28,50
6 nummers Stopt automatisch
5% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wild van Freek cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,25
3 nummers
 

€27,00 28,50
6 nummers
5% korting

Laatste reviews

  • Robin

Super leuk blad en gek op de puzzels.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Susan

Mijn kinderen lezen het blad zodra het binnenkomt en ze overvallen ons regelmatig met allerlei leuke weetjes. Ze vinden dieren wonderbaarlijk en wij als ouders ook weer.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Wild van Freek

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk neemt jong en oud mee op avontuur. Op voor de meeste mensen onbereikbare plekken staat hij oog in oog met wilde dieren. Van de Himalaya tot het Amazonegebied. En van de Noordpool tot Zuid Afrika. Freek Vonk laat alle bijzondere bewoners zien en geeft tips hoe u onder moeilijke omstandigheden overleeft. Tot slot vindt u in ieder nummer grappige strips, uitdagende puzzels en leuke moppen.

Wilt u Wild van Freek eerst proberen alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement.

Wild van Freek verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Wild van Freek abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €14,25
  • 13x per jaar als eerste Wild van Freek in huis
  • Profiteer van tot 5% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wild van Freek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.