Wild van Freek abonnementen

Kies voor een Wild van Freek abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het tijdschrift van bioloog Freek Vonk. U kunt ook een Wild van Freek abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,75 25,62
5 maanden
23% korting

€47,00 74,00
1 jaar (12x) + gratis rugzak
36% korting

€57,00 84,00
1 jaar (14x) incl. 2 specials + gratis rugzak
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wild van Freek cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,75 25,62
5 maanden
23% korting

€47,00 74,00
1 jaar (12x) + gratis rugzak
36% korting

€57,00 84,00
1 jaar (14x) incl. 2 specials + gratis rugzak
32% korting

Laatste reviews

  • Robin

Super leuk blad en gek op de puzzels.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Susan

Mijn kinderen lezen het blad zodra het binnenkomt en ze overvallen ons regelmatig met allerlei leuke weetjes. Ze vinden dieren wonderbaarlijk en wij als ouders ook weer.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend

Over Wild van Freek

Nederlands bekendste bioloog Freek Vonk neemt jong en oud mee op avontuur. Op voor de meeste mensen onbereikbare plekken staat hij oog in oog met wilde dieren. Van de Himalaya tot het Amazonegebied. En van de Noordpool tot Zuid Afrika. Freek Vonk laat alle bijzondere bewoners zien en geeft tips hoe u onder moeilijke omstandigheden overleeft. Tot slot vindt u in ieder nummer grappige strips, uitdagende puzzels en leuke moppen.

Wild van Freek verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Wild van Freek abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wild van Freek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.