Dag Allemaal abonnementen

Kies voor een Dag Allemaal abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het weekblad met de laatste nieuws over bekend (en onbekend) Vlaanderen. Dag Allemaal heeft heel veel te vertellen.


€2,75 3,35per week
1 jaar
18% korting

€2,75 3,35per nummer
1 jaar + 2 gratis dierentuin tickets
18% korting

€2,50 3,35per week
2 jaar
25% korting

€2,25 3,35per week
3 jaar
33% korting

Laatste reviews

Over Dag Allemaal

Dag Allemaal staat wekelijks vol verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. Met een unieke mix van showbizz en actualiteit. Daarnaast vindt u in ieder nummer de leukste tv- en filmtips en alle 'ins and outs' in de populaire soapwijzer. Kortom Dag Allemaal is het lijfblad voor wie houdt van echte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. En met 1.79 miljoen lezers is Dag Allemaal het grootste weekblad in Vlaanderen!

Ook de allerkleinsten kijken iedere keer uit naar Dag Allemaal. En dan in het bijzonder de bijlage Studio 100 Dag Kids. Neem nu een Dag Allemaal abonnement en laat uw (klein-)kinderen lekker spelen en puzzelen met hun favoriete Studio 100-helden.

Met een Dag Allemaal abonnement kunt iedere dinsdagochtend ook de digitale versie downloaden; precies zoals ze eruit ziet op papier. Ideaal voor onderweg en in uw werkpauze.