Dag Allemaal abonnementen

Kies voor een Dag Allemaal abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Het weekblad met de laatste nieuws over bekend (en onbekend) Vlaanderen. Dag Allemaal heeft heel veel te vertellen.


€6,00 12,72
4 nummers Stopt automatisch
53% korting

Laatste reviews

Over Dag Allemaal

Dag Allemaal staat wekelijks vol verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. Met een unieke mix van showbizz en actualiteit. Daarnaast vindt u in ieder nummer de leukste tv- en filmtips en alle 'ins and outs' in de populaire soapwijzer. Kortom Dag Allemaal is het lijfblad voor wie houdt van echte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. En met 1.79 miljoen lezers is Dag Allemaal het grootste weekblad in Vlaanderen!

Ook de allerkleinsten kijken iedere keer uit naar Dag Allemaal. En dan in het bijzonder de bijlage Studio 100 Dag Kids. Neem nu een Dag Allemaal abonnement en laat uw (klein-)kinderen lekker spelen en puzzelen met hun favoriete Studio 100-helden.

Met een Dag Allemaal abonnement kunt iedere dinsdagochtend ook de digitale versie downloaden; precies zoals ze eruit ziet op papier. Ideaal voor onderweg en in uw werkpauze.

Abonnees van Dag Allemaal ontvangen alle edities op papier en digitaal. Dag Allemaal heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere plekken waar internet onbetrouwbaar of duur is.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Eenmaal gedownloade edities kunt u later ook zonder internetverbinding openen.

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Dag Allemaal proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf.

Dag Allemaal verschijnt 365x per jaar.

Voordelen Dag Allemaal abonnement

  • 365x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Bespaar tot 53% op de winkelprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Dag Allemaal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.