Dag Allemaal abonnementen

Kies voor een Dag Allemaal abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Het weekblad met de laatste nieuws over bekend (en onbekend) Vlaanderen. Dag Allemaal heeft heel veel te vertellen.


€6,00 12,72
4 nummers Stopt automatisch
53% korting

Laatste reviews

Over Dag Allemaal

Dag Allemaal staat wekelijks vol verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. Met een unieke mix van showbizz en actualiteit. Daarnaast vindt u in ieder nummer de leukste tv- en filmtips en alle 'ins and outs' in de populaire soapwijzer. Kortom Dag Allemaal is het lijfblad voor wie houdt van echte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. En met 1.79 miljoen lezers is Dag Allemaal het grootste weekblad in Vlaanderen!

Ook de allerkleinsten kijken iedere keer uit naar Dag Allemaal. En dan in het bijzonder de bijlage Studio 100 Dag Kids. Neem nu een Dag Allemaal abonnement en laat uw (klein-)kinderen lekker spelen en puzzelen met hun favoriete Studio 100-helden.

Met een Dag Allemaal abonnement kunt iedere dinsdagochtend ook de digitale versie downloaden; precies zoals ze eruit ziet op papier. Ideaal voor onderweg en in uw werkpauze.

Met een abonnement op Dag Allemaal ontvangt u elke editie op papier én digitaal. Dag Allemaal heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Gedownloade nummers kunt u later ook offline raadplegen.

Wilt u Dag Allemaal eerst zelf ervaren alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement.

Dag Allemaal verschijnt 365x per jaar.

Voordelen Dag Allemaal abonnement

  • 365x per jaar Dag Allemaal vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 53% op de losse verkoopprijs
  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Dag Allemaal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.