Dag Allemaal abonnementen

Kies voor een Dag Allemaal abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het weekblad met de laatste nieuws over bekend (en onbekend) Vlaanderen. Dag Allemaal heeft heel veel te vertellen.


€2,75 3,35per week
1 jaar
18% korting

€2,50 3,35per week
2 jaar
25% korting

€2,25 3,35per week
3 jaar
33% korting

Laatste reviews

Over Dag Allemaal

Dag Allemaal staat wekelijks vol verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. Met een unieke mix van showbizz en actualiteit. Daarnaast vindt u in ieder nummer de leukste tv- en filmtips en alle 'ins and outs' in de populaire soapwijzer. Kortom Dag Allemaal is het lijfblad voor wie houdt van echte verhalen van bekende en onbekende Vlamingen. En met 1.79 miljoen lezers is Dag Allemaal het grootste weekblad in Vlaanderen!

Ook de allerkleinsten kijken iedere keer uit naar Dag Allemaal. En dan in het bijzonder de bijlage Studio 100 Dag Kids. Neem nu een Dag Allemaal abonnement en laat uw (klein-)kinderen lekker spelen en puzzelen met hun favoriete Studio 100-helden.

Met een Dag Allemaal abonnement kunt iedere dinsdagochtend ook de digitale versie downloaden; precies zoals ze eruit ziet op papier. Ideaal voor onderweg en in uw werkpauze.

Abonnees van Dag Allemaal ontvangen alle edities op papier én digitaal. Dag Allemaal heeft een app. In deze app leest u de digitale edities. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Fijn op plekken waar internet slecht of duur is.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade edities kunt u later ook offline openen.

Dag Allemaal verschijnt 365x per jaar.

Voordelen Dag Allemaal abonnement

  • Bespaar tot 33% op de winkelprijs
  • 365x per jaar als eerste Dag Allemaal op de mat
  • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Dag Allemaal op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.