De Morgen abonnementen

Kies voor een De Morgen abonnement met tot 90% korting op de winkelprijs. De Morgen brengt u exclusieve nieuwsberichten, diepgravend onderzoek, scherpe opinies en boeiende interviews. In deze turbulente tijden biedt De Morgen duidelijkheid. De krant helpt u verder kijken dan de waan van de dag en geeft inzicht in achtergronden en scenario's.

compleet abonnementen | weekendabonnementen | digitaal abonnementen

Een compleet abonnement is inclusief:

de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal
alle werkdagen de krant op papier en digitaal
Zeno-bijlage en DM Magazine
online premium artikelen


€4,00 37,84
4 weken compleet Stopt automatisch
90% korting

€6,50 9,46per week
1 jaar compleet
31% korting

€5,75 9,46per week
2 jaar compleet
39% korting

€4,95 9,46per week
3 jaar compleet
48% korting

Weekend

Een weekendabonnement is inclusief:

de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal
alle werkdagen de krant digitaal
Zeno-bijlage en DM Magazine
online premium artikelen

€4,00 25,40
4 weken weekend Stopt automatisch
85% korting

€4,00 6,35per week
1 jaar weekend
38% korting

€3,75 6,35per week
2 jaar weekend
42% korting

€3,25 6,35per week
3 jaar weekend
45% korting

Digitaal

Een digitaal abonnement is inclusief:

alle edities digitaal
online premium artikelen

€4,00 21,72
4 weken digitaal Stopt automatisch
72% korting

€3,75 5,43per week
1 jaar digitaal
17% korting

€3,50 5,43per week
2 jaar digitaal
31% korting

€2,95 5,43per week
3 jaar digitaal
35% korting

Laatste reviews

Over De Morgen

Een verhelderende kijk op het nieuws

De Morgen vertelt u eerlijk en onafhankelijk wat er leeft in de samenleving en zich afspeelt in de wereld van politiek, cultuur en media. De betrokken redactie zet zich iedere dag weer in om journalistiek van hoogste kwaliteit toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Een menselijke blik en een uniek geluid. Dat is waar De Morgen voor staat.

Juist in deze turbulente tijden zorgt De Morgen voor duidelijkheid. Met eigen onderzoeksjournalistiek, scherpe opinies en spraakmakende interviews kijkt de krant voorbij de waan van de dag. De redactie is niet bang om dwarse denkbeelden te omarmen als deze gegrond zijn. Dit maakt De Morgen de jongste en meest moderne kwaliteitskrant van het land. En het is ook een mooie krant, getuige de meerdere internationale prijzen voor haar vormgeving.

op papier en online

Met een De Morgen abonnement heeft u altijd toegang tot al onze artikels, podcasts en video’s via uw smartphone, tablet en pc. Met de app van De Morgen heeft u altijd de meest recente artikels en updates op zak. Zo blijft altijd en overal op de hoogte van al het nieuws, aangevuld met scherpe opinies en onderbouwde achtergronden. Abonnees hebben via de app ook onbeperkt toegang onze 'dossiers'.

De Digitale Editie van De Morgen is speciaal vormgegeven voor tablet, verrijkt met video's, fotoreeksen en podcast. Dit maakt het eenvoudig om elke ochtend door de krant te swipen, thuis aan de keukentafel of in de trein onderweg naar uw werk.

Om optimaal te profiteren van al het digitaal voordeel dat een De Morgen abonnement u biedt, moet u online een profiel aanmaken en uw abonnement koppelen. Dit is eenmalig en in een paar minuten gedaan.

De Morgen op zaterdag

Iedere zaterdag ontvangt u bij De Morgen een bijlage genaamd Zeno en DM Magazine. De Zeno-bijlage is een weekblad op zichzelf met lange en korte verhalen, vaste rubrieken en spitse columns. Het kloppend hart van DM Magazine wordt gevormd door unieke stukken rond tv & cultuur, reizen, tech & wetenschap, beter leven en nog veel meer. Kortom, alles wat ons nog meer kan raken in het leven.

stel uw eigen abonnement samen

Leest u, zoals zovelen, de krant nog steeds het liefst papier? Kies dan voor een compleet abonnement op De Morgen. U ontvangt dan 6 dagen per week de krant op papier en digitaal.

Leest u gedurende de week de krant net zo lief digitaal, maar vindt u de papieren zaterdagkrant nog wel heel fijn? Kies dan voor een voordelig weekendabonnement. Dit is feitelijk een "weekend + digitaal" abonnement, want u heeft met dit abonnement altijd het laatste nieuws en achtergronden bij de hand op uw smartphone, tablet en laptop. En u geniet (alleen) in het weekend van de uitgebreide zaterdageditie op papier.

Als ook de zaterdagkrant (inclusief bijlagen en magazine) digitaal mag, kunt u nog meer besparen door voor het digitaal abonnement te gaan. U heeft dan nog steeds overal en altijd toegang tot al het nieuws met achtergronden. En u bespaart geld (en bomen).

De Morgen klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een lopend HLN abonnement? Of heeft u de krant niet ontvangen? Neemt u dan contact op met de klantenservice van De Morgen. Contactgegevens en meer informatie vindt u op service.abonnement.nl.

voordelen HLN abonnement

  • De krant vóór 7:30 in de bus (op zaterdag voor 10:00)
  • Uitgebreide weekendkrant met Zeno en DM Magazine
  • Onbeperkt toegang tot alle digitale edities en artikels via app en website
  • Leuke lezersacties en events
  • Aantrekkelijke korting op de winkelprijs