Topics stopt er mee

Topics stopt er mee

Met een krantenabonnement op een van de dagbladen van DPG Media, had u toegang tot Topics: een online nieuwsplatform met alle artikelen van de Belgische en Nederlandse kwaliteitskranten van deze uitgever. U kon bij de instellingen zelf aangeven welke u onderwerpen u meer interesseerde, zoals bijvoorbeeld "wielrennen", "Alkmaar", "varkens" of "Senegal". En u kreeg dan automatisch in uw overzicht alle artikelen van alle deelnemende kranten, waaronder de Volkskrant, Trouw, Het Parool, De Morgen en Humo. Een leuk idee, dat ook goed was uitgewerkt.

Helaas werd er toch echter steeds minder gebruik van gemaakt. Dit terwijl het gebruik van de eigen digitale producten van kranten toeneemt. DPG Media heeft nog geprobeerd om het aantal abonnees te verhogen door nieuwe functies toe te voegen, zoals podcasts en video's. Maar dit heeft helaas niet het gewenste effect gehad.

Als u een abonnement op alleen Topics had, betekent dit dat u per 1 december 2022 geen toegang meer heeft tot de artikelen van de verschillende kranten en tijdschriften van DPG Media via de Topics-dienst. U kunt er echter natuurlijk nog steeds voor kiezen om een abonnement af te sluiten bij een of meerdere van de deelnemende kranten en tijdschriften om toch toegang te blijven houden tot hun artikelen.

De kranten van Topics

Social Icons

Recent Posts

De Nederlandse Donald Duck is 70

De Nederlandse Donald Duck is 70

26-10-2022