FietsActief abonnementen

Kies voor een FietsActief abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het leukste fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. U kunt ook een FietsActief abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,99 20,25
3 nummers Stopt automatisch
12% korting

€21,50 27,00
4 nummers
21% korting

€42,50 60,75
9 nummers
30% korting

€77,00 121,50
18 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,00 20,25
3 nummers
12% korting

€47,50 60,75
9 nummers
2% korting

Laatste reviews

  • Harry van Heugten

We hebben met veel plezier en interesse in Fiets Actief gelezen, hebben een paar routes ervan gefietst en een hotelletje geboekt. Prima geregeld en een e-bike gehuurd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

In elk nummer van dit fijne wielertijdschrift vindt u de mooiste fietsroutes en de leukste ideeën voor fietsvakanties, van een paar dagen tot veel langer. De eigen redactie neemt iedere maand mee op haar tochten langs alle knooppuntenroutes. Bij een nieuw nummer ontvangt veelal u een informatief streekgidsje en altijd exclusieve kortingsacties.

Als abonnee van FietsActief leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet. FietsActief heeft hiervoor een app waarin u de digitale editie leest. Installeer de app voor iOS of Android. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Niet overtuigd? Kies in dat geval voor een FietsActief proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend.

FietsActief verschijnt 7x per jaar.

Voordelen FietsActief abonnement

  • Een abonnement is tot 37% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 7x per jaar FietsActief thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €18,00)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van FietsActief op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.