FietsActief abonnementen

Kies voor een FietsActief abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het leukste fietstijdschrift voor de recreatieve fietser. U kunt ook een FietsActief abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 29,46
4 nummers
33% korting

€45,00 64,95
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op FietsActief cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 29,46
4 nummers
15% korting

€55,00 64,95
9 nummers incl. 2 dubbelnummers
15% korting

Laatste reviews

  • Harry van Heugten

We hebben met veel plezier en interesse in Fiets Actief gelezen, hebben een paar routes ervan gefietst en een hotelletje geboekt. Prima geregeld en een e-bike gehuurd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Versch.

Leuk.

Over FietsActief

In elk nummer van dit fijne wielertijdschrift vindt u de mooiste fietsroutes en de leukste ideeën voor fietsvakanties, van een paar dagen tot veel langer. De eigen redactie neemt iedere maand mee op haar tochten langs alle knooppuntenroutes. Bij een nieuw nummer ontvangt veelal u een informatief streekgidsje en altijd exclusieve kortingsacties.

Met een abonnement op FietsActief ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. FietsActief biedt u een app waarin u de digitale edities kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Fijn in situaties waar internet slecht of duur is.

FietsActief verschijnt 7x per jaar.

Voordelen FietsActief abonnement

  • Bespaar tot 26% op de losse verkoopprijs
  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 7x per jaar FietsActief thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van FietsActief op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.