Fiets abonnementen

Kies voor een Fiets abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het grootste race- en mountainbiketijdschrift van de Benelux. U kunt ook een Fiets abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,49 20,25
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€32,49 40,50
6 nummers
20% korting

€64,99 87,75
13 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€18,99 20,25
3 nummers
7% korting

€36,99 40,50
6 nummers
9% korting

€74,99 87,75
13 nummers
15% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Lees iedere maand alle deskundige testen van de nieuwste racefietsen en mountainbikes, persoonlijke interviews met professionele wielrenners, en uitgebreide reportages van evenementen en reizen. Daarnaast vindt u in dit unieke wielrenmagazine de beste tips voor voeding, training, onderhoud en techniek. Tot slot ontvangt u met een Fiets abonnement automatisch ook de 'specials' wanneer deze uitkomen.

Bent u abonnee van Fiets? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Fiets digitaal lezen. Fiets heeft hiervoor een app. In deze app leest u de digitale editie. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Fiets proefabonnement. En beoordeel dit heerlijke magazine zelf.

Fiets verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Fiets abonnement

  • Geef al voor €18,99 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 26% goedkoper dan het magazine los kopen
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fiets op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.