Fiets abonnementen

Kies voor een Fiets abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Het grootste race- en mountainbiketijdschrift van de Benelux. U kunt ook een Fiets abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 20,85
3 nummers Stopt automatisch
4% korting

€29,99 41,70
6 nummers
28% korting

€59,99 90,35
13 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Fiets cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 20,85
3 nummers
4% korting

€38,99 41,70
6 nummers
11% korting

€79,99 90,35
13 nummers
11% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Als fietsliefhebber biedt dit blad veel informatie.

  • Arjan

Gekregen als vaderdagcadeau van mijn kinderen. Ze weten dat Fiets magazine mijn favoriete blad is. Er staan veel verschillende dingen in, van wedstrijdinfo tot hulpmiddelen bij het trainen. Fijn beschreven informatie voor een toerfietser als ik.

Over Fiets

Lees iedere maand alle deskundige testen van de nieuwste racefietsen en mountainbikes, persoonlijke interviews met professionele wielrenners, en uitgebreide reportages van evenementen en reizen. Daarnaast vindt u in dit unieke wielrenmagazine de beste tips voor voeding, training, onderhoud en techniek. Tot slot ontvangt u met een Fiets abonnement automatisch ook de 'specials' wanneer deze uitkomen.

Bent u abonnee van Fiets? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Fiets ook digitaal lezen. Fiets heeft een app. Hierin kunt u de digitale edities lezen. Om het magazine online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Met een Fiets proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine.

Fiets verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Fiets abonnement

  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • Een abonnement is tot 34% goedkoper dan het magazine los kopen in de winkel
  • 12x per jaar Fiets vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Fiets op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.