Het Laatste Nieuws (HNL) abonnementen

Het Laatste Nieuws biedt u het meest actuele en betrouwbare nieuws uit binnen- en buitenland. Ontdek de laatste updates, diepgaande analyses en achtergrondverhalen die ertoe doen. Of u nu geïnteresseerd bent in politiek, sport, entertainment of economie, Het Laatste Nieuws houdt u op de hoogte.

Met elke editie van Het Laatste Nieuws blijft u goed geïnformeerd over de gebeurtenissen die de wereld en uw omgeving beïnvloeden. Laat u inspireren door de scherpe journalistiek en uitgebreide verslaggeving die Het Laatste Nieuws te bieden heeft.

compleet abonnementen | weekendabonnementen | digitaal abonnementen

Een compleet abonnement is inclusief:

de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal
alle werkdagen de krant op papier en digitaal
Nina Magazine
online premium artikelen


€4,00 16,16
4 weken Compleet Stopt automatisch
75% korting

€6,00 9,00per week
1 jaar Compleet
33% korting

€5,50 9,00per week
2 jaar Compleet
39% korting

€4,95 9,00per week
3 jaar Compleet
45% korting

Weekend

Een zaterdagabonnement is inclusief:

de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal
alle werkdagen de krant digitaal
Nina Magazine
online premium artikelen

€3,75 6,13per week
1 jaar weekend
39% korting

€3,50 6,13per week
2 jaar weekend
43% korting

€3,25 6,13per week
3 jaar weekend
47% korting

Digitaal

Een digitaal abonnement is inclusief:

alle edities digitaal
online premium artikelen

€3,50 4,04per week
1 jaar Digitaal
13% korting

€3,25 4,04per week
2 jaar Digitaal
20% korting

€2,95 4,04per week
3 jaar Digitaal
27% korting

Laatste reviews

  • DE ROOVER FRANS
Een fijn blad om te lezen

Maar wij missen elke keer meer en meer. Eerst met de beurs, geen buitenlandse meer te vinden. Nu staan er ook al geen prijzen van stookolie in. De prijs voor 1000 liter of voor 2000 liter. We vinden het heel jammer.

Over Het Laatste Nieuws (HNL)

De nr. 1 krant in Vlaanderen

Het Laatste Nieuws (HLN) is de grootste krant in Vlaanderen. De krant heeft deze positie weten te verwerven omdat het kwaliteitsjournalistiek toegankelijk maakt voor een ruime lezersgroep. De betrokken redactie brengt u dagelijks het laatste binnen- en buitenlands nieuws, sportnieuws, regionieuws en het laatste uit de entertainment. 'In het hoofd. In het hart.'

Zeker in deze tijden, waarin de emoties hoog kunnen oplopen, zet Het Laatste Nieuws de ontwikkelingen en gebeurtenissen in perspectief. Met feiten en achtergronden. Betrokken maar objectief. Zodat u uw eigen onderfbouwde mening kunt vormen.

op papier en online

Als er iets gebeurt wat Vlaanderen treft, dan brengt Het Laatste Nieuws u het nieuws en achtergronden. In de papieren krant, via de app en op de website. Met een HLN abonnement ontvangt u altijd de digitale krant. Deze leest u in de app of via de PC. Daarnaast heeft u onbeperkt toegang tot hln.be - dus ook tot de HLN+ artikels. Al wat u hiervoor hoeft te doen is eenmalig een profiel aanmaken en koppelen aan uw abonnement.

Het Laatste Nieuws op zaterdag

De dikke zaterdagkrant biedt vele uren leesplezier. Naast het dagelijks nieuws en uitgebreide achtergronden, vindt u ook cultuurnieuws, film- en boekrecensies en onthullende interviews. In de vaste bijlagen is er veel aandacht voor wetenschap, verdieping en opinie.

Bovendien ontvangt u iedere week NINA bij de zaterdagkrant. Dit prachtige magazine heeft haar eigen unieke persoonlijkheid. En het is een van de peilers onder het succes van Het Laatste Nieuws. Wekelijks leest u het verhaal van inspirerende vrouwen, interviews met bekende Vlamingen, en artikels op het gebied van lifestyle, mode, beauty, relaties en culinair.

stel uw eigen abonnement samen

Leest u gedurende de week de krant liever alleen digitaal? Bijvoorbeeld wanneer u onderweg bent. Kies dan voor een voordelige weekendabonnement. U geniet in iedere zaterdag nog steeds van de (dikke) papieren krant. En u heeft altijd (dus ook doordeweeks) toegang tot HLN Online en alle digitale edities en plus-artikels op uw PC, tablet en smartphone.

U kunt ook voor een voordelig digitaal abonnement kiezen. In dat geval ontvangt u ook de zaterdagkrant met bijlagen alleen digitaal. Als u aan de andere krant, zoals zovelen de krant nog steeds het liefst op papier leest, kies dan voor een compleet abonnement. U krijgt dan alles wat Het Laatste Nieuws te bieden heeft.

Het Laatste Nieuws klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een lopend HLN abonnement? Of heeft u de krant niet ontvangen? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Het Laatste Nieuws. Contactgegevens en meer informatie vindt u op service.abonnement.nl.

voordelen HLN abonnement

  • De krant vóór 7:30 in de bus (op zaterdag voor 10:00)
  • Iedere zaterdag de dikke zaterdagkrant met bijlage en NINA magazine
  • Onbeperkt toegang tot alle digitale edities en HLN+ artikels via app en website
  • Leuke lezersacties en events
  • Aantrekkelijke korting op de winkelprijs