Wieler Revue abonnementen

Wieler Revue biedt u een compleet overzicht van de wielersport met aandacht voor zowel de profs als de amateurs. Het tijdschrift staat vol met reportages over de grootste wielerwedstrijden, technische analyses en persoonlijke verhalen van renners. Daarnaast vindt u praktische tips voor training en voeding, zodat u zelf ook uw prestaties kunt verbeteren.

Laat u inspireren door de veelzijdige inhoud van Wieler Revue en ontdek alles over de nieuwste trends en technieken in de wielersport. Een must-have voor iedere wielerfanaat die op zoek is naar diepgaande informatie en inspiratie.


€26,97 26,97
6 maanden Stopt automatisch
 

€53,94 53,94
1 jaar
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wieler Revue cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,97 26,97
6 maanden
 

€53,94 53,94
1 jaar
 

Laatste reviews

  • Frans

Leest prettig en goeie intervieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • rogier

Ik heb verschillende fiets magazines maar Wieler Revue is mijn favoriet. Als je de grote rondes niet volgt, is het misschien minder interessant, maar echte wielerfans kan ik het aanraden.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand

Over Wieler Revue

Sinds 1977 gaat Wieler Revue over wielrennen, wielrennen en nog eens wielrennen. Alles wat u wilt weten op het gebied van wielrennen leest u in dit mooie magazine. Van voorbeschouwingen van de grote rondes tot verslagen van kleine koersen. Van routes in uw omgeving tot reportages uit het buitenland. Van recensies van het nieuwste materiaal tot tips over voeding en training. U vindt het allemaal in Wieler Revue. Altijd geschreven met liefde voor de sport en geïllustreerd met prachtige foto's.

Abonnees van Wieler Revue ontvangen alle edities op papier én digitaal.

Met een proefabonnement op Wieler Revue maakt u voordelig kennis met dit fijne tijdschrift.

Wieler Revue verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Wieler Revue abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wieler Revue op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.