Procycling abonnementen

Procycling biedt u een diepgaande blik op de wereld van professioneel wielrennen. Het tijdschrift staat bekend om zijn uitgebreide artikelen, hoogwaardige fotografie en exclusieve interviews met topwielrenners. Of u nu geïnteresseerd bent in de heroïek van de Tour de France of de spanning van de Vuelta, Procycling brengt het allemaal op een sprankelende manier tot leven.

Laat u inspireren door de verhalen en de prachtige beelden die Procycling biedt, en blijf altijd op de hoogte van de laatste trends en gebeurtenissen in de wielersport.


€19,99 25,46
6 maanden Stopt automatisch
21% korting

€29,99 49,95
1 jaar
40% korting

€54,99 99,90
2 jaar
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 25,46
6 maanden
21% korting

€34,99 46,50
1 jaar
30% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Procycling gaat over professioneel wielrennen en niets anders. De voorjaarsklassiekers, Luik-Bastenaken-Luik, de Giro d’Italia, de Tour de France, en de andere belangrijke wedstrijden worden allemaal voor- en nabeschouwd. De redactie neemt u mee achter de schermen van de internationale wielersport. In ieder nummer vindt u prachtige (foto)reportages, exclusieve interviews en uitgebreide analyses. Kortom, houdt u van wielrennen? Dan houdt u van Procylcing.

Wilt u Procycling eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een voordelig proefabonnement.

Procycling verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Procycling abonnement

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Profiteer van tot 45% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Procycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.