Procycling abonnementen

Kies voor een Procycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het enige echte profwielrennen-magazine. U kunt ook een Procycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,99 23,25
3 nummers Stopt automatisch
14% korting

€29,99 46,50
6 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 23,25
3 nummers
14% korting

€34,99 46,50
6 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Procycling gaat over professioneel wielrennen en niets anders. De voorjaarsklassiekers, Luik-Bastenaken-Luik, de Giro d’Italia, de Tour de France, en de andere belangrijke wedstrijden worden allemaal voor- en nabeschouwd. De redactie neemt u mee achter de schermen van de internationale wielersport. In ieder nummer vindt u prachtige (foto)reportages, exclusieve interviews en uitgebreide analyses. Kortom, houdt u van wielrennen? Dan houdt u van Procylcing.