Procycling abonnementen

Kies voor een Procycling abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het enige echte profwielrennen-magazine. U kunt ook een Procycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,50 22,26
3 nummers Stopt automatisch
17% korting

€31,99 44,52
6 nummers
28% korting

€59,99 89,04
12 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Procycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,99 22,26
3 nummers
10% korting

€37,99 44,52
6 nummers
15% korting

€55,99 89,04
12 nummers
37% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Ik heb een proefabonnement genomen om tijdens de giro, tour de france, vuelta enz. op de hoogte te blijven van nieuwtjes en achtergrond informatie. En om op de hoogte blijven op het gebied van wielersport algemeen. Blad wordt netjes op tijd bezorgd en je hebt er geen omkijken naar.

  • Bobby Cardifson

Tour was weer fantastisch! Kan niet wachten tot de volgende en alle andere rondes. Procycling maakt de wielren nog leuker

Over Procycling

Procycling gaat over professioneel wielrennen en niets anders. De voorjaarsklassiekers, Luik-Bastenaken-Luik, de Giro d’Italia, de Tour de France, en de andere belangrijke wedstrijden worden allemaal voor- en nabeschouwd. De redactie neemt u mee achter de schermen van de internationale wielersport. In ieder nummer vindt u prachtige (foto)reportages, exclusieve interviews en uitgebreide analyses. Kortom, houdt u van wielrennen? Dan houdt u van Procylcing.

Wilt u Procycling eerst proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement.

Procycling verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Procycling abonnement

  • Profiteer van tot 33% korting op de losse verkoopprijs
  • Geef al voor €19,99 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Procycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.