Nat Geo Traveler abonnementen

Kies voor een Nat Geo Traveler abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Het prachtige reismagazine van de legendarische National Geographic.


€22,99 20,97
3 nummers
2% korting

€29,99 27,96
4 nummers
17% korting

€39,99 41,94
6 nummers
26% korting

€44,99 62,00
8 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Traveler

Reis mee met de schrijvers en fotografen van National Geographic naar andere steden, landen en culturen. Daar waar in het wereldberoemde National Geographic Magazine meer de nadruk ligt op het menselijk verhaal en (cq. achter) geopolitieke ontwikkelingen, bekijkt National Geographic Traveler de wereld door de (zonne)bril van een reiziger. Voor uw volgende stedentrip en wereldreis. En altijd met de unieke inkijk, stijl en fotografie van de National Geographic. Dit magazine tot een reismagazine als geen ander en voor de echte liefhebber.

Abonnees van Nat Geo Traveler ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade nummers kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

Nat Geo Traveler verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Nat Geo Traveler abonnement

  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 27% op de losse verkoopprijs
  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Traveler op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.