Nat Geo Traveler abonnementen

Kies voor een Nat Geo Traveler abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het prachtige reismagazine van de legendarische National Geographic. U kunt ook een Nat Geo Traveler abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 27,00
4 nummers
17% korting

€29,99 40,50
6 nummers
26% korting

€39,99 54,00
8 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
3 nummers
1% korting

€50,00 60,75
9 nummers
18% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Traveler

Reis mee met de schrijvers en fotografen van National Geographic naar andere steden, landen en culturen. Daar waar in het wereldberoemde National Geographic Magazine meer de nadruk ligt op het menselijk verhaal en (cq. achter) geopolitieke ontwikkelingen, bekijkt National Geographic Traveler de wereld door de (zonne)bril van een reiziger. Voor uw volgende stedentrip en wereldreis. En altijd met de unieke inkijk, stijl en fotografie van de National Geographic. Dit magazine tot een reismagazine als geen ander en voor de echte liefhebber.

Abonnees van Nat Geo Traveler ontvangen alle nummers op papier en digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook zonder internetverbinding inzien.

Nat Geo Traveler verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Nat Geo Traveler abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.(vanaf €20)
  • Bespaar tot 26% op de losse verkoopprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw tablet en smartphone

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Traveler op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.