Nat Geo Traveler abonnementen

Kies voor een Nat Geo Traveler abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het prachtige reismagazine van de legendarische National Geographic. U kunt ook een Nat Geo Traveler abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€22,50 27,00
4 nummers
17% korting

€29,99 40,50
6 nummers
26% korting

€39,99 54,00
8 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nat Geo Traveler cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,25
3 nummers
1% korting

€50,00 60,75
9 nummers
18% korting

Laatste reviews

Over Nat Geo Traveler

Reis mee met de schrijvers en fotografen van National Geographic naar andere steden, landen en culturen. Daar waar in het wereldberoemde National Geographic Magazine meer de nadruk ligt op het menselijk verhaal en (cq. achter) geopolitieke ontwikkelingen, bekijkt National Geographic Traveler de wereld door de (zonne)bril van een reiziger. Voor uw volgende stedentrip en wereldreis. En altijd met de unieke inkijk, stijl en fotografie van de National Geographic. Dit magazine tot een reismagazine als geen ander en voor de echte liefhebber.

Met een abonnement op Nat Geo Traveler ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Eenmaal gedownloade nummers kunt u later ook offline raadplegen.

Nat Geo Traveler verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Nat Geo Traveler abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 4x per jaar Nat Geo Traveler vanzelf thuis bezorgd
  • Geef een abonnement cadeau voor €20,00 (stop automatisch)
  • Profiteer van tot 26% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nat Geo Traveler op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.