Bergen Magazine abonnementen

Bergen Magazine is hét tijdschrift voor iedereen die gepassioneerd is over bergen en outdoor avontuur. Elke uitgave biedt een schat aan informatie over de mooiste berggebieden, van uitgebreide reisverslagen en routebeschrijvingen tot prachtige foto’s en handige tips. Of u nu een fervent wandelaar bent of graag de uitdaging aangaat met klimmen, Bergen Magazine heeft voor ieder wat wils.

Laat u meevoeren naar de toppen van de wereld met diepgaande artikelen, deskundige adviezen en adembenemende fotografie. Met Bergen Magazine blijft u altijd goed voorbereid en geïnspireerd voor uw volgende bergavontuur. Ontdek de magie van de bergen met Bergen Magazine.


€12,95 23,85
3 nummers Stopt automatisch
46% korting

€19,95 39,75
5 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bergen Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 23,85
3 nummers
46% korting

€19,95 39,75
5 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Kees

Bergen zijn machtig. Ik ben echt op de verkeerde plek geboren. Alleen fietsen is hier fijner. :)

Over Bergen Magazine

Houdt u van de bergen? Om te wandelen, te klimmen, te skiën of simpelweg te genieten van de natuur en het uitzicht? Dan wordt Bergen Magazine voor u gemaakt. het enige Nederlandstalige magazine in zijn soort. Met inspirerende reportages, schitterende foto's, een schat van informatie en verrassende tips. Ieder kwartaal brengt een nieuw nummer van dit magazine de bergen bij u thuis.

Met een Bergen Magazine proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine.

Bergen Magazine verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Bergen Magazine abonnement

  • Profiteer van tot 47% korting op de losse verkoopprijs
  • 5x per jaar Bergen Magazine in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bergen Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.