Bergen Magazine abonnementen

Kies voor een Bergen Magazine abonnement met tot 35% korting op de winkelprijs. Het magazine dat gaat voor het pure berggevoel. U kunt ook een Bergen Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€11,95 16,25
3 nummers Stopt automatisch
27% korting

€17,95 27,50
5 nummers
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bergen Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 16,25
3 nummers
27% korting

€17,95 27,50
5 nummers
35% korting

Laatste reviews

  • Kees

Bergen zijn machtig. Ik ben echt op de verkeerde plek geboren. Alleen fietsen is hier fijner. :)

Over Bergen Magazine

Houdt u van de bergen? Om te wandelen, te klimmen, te skiën of simpelweg te genieten van de natuur en het uitzicht? Dan wordt Bergen Magazine voor u gemaakt. het enige Nederlandstalige magazine in zijn soort. Met inspirerende reportages, schitterende foto's, een schat van informatie en verrassende tips. Ieder kwartaal brengt een nieuw nummer van dit magazine de bergen bij u thuis.

Wilt u Bergen Magazine eerst proberen alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement.

Bergen Magazine verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Bergen Magazine abonnement

  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €11,95 (stop automatisch)
  • 5x per jaar als eerste Bergen Magazine in de bus
  • Een abonnement is tot 35% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bergen Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.