Bergen Magazine abonnementen

Kies voor een Bergen Magazine abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het magazine dat gaat voor het pure berggevoel. U kunt ook een Bergen Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,95 23,85
3 nummers Stopt automatisch
46% korting

€19,95 39,75
5 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bergen Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 23,85
3 nummers
46% korting

€19,95 39,75
5 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Kees

Bergen zijn machtig. Ik ben echt op de verkeerde plek geboren. Alleen fietsen is hier fijner. :)

Over Bergen Magazine

Houdt u van de bergen? Om te wandelen, te klimmen, te skiën of simpelweg te genieten van de natuur en het uitzicht? Dan wordt Bergen Magazine voor u gemaakt. het enige Nederlandstalige magazine in zijn soort. Met inspirerende reportages, schitterende foto's, een schat van informatie en verrassende tips. Ieder kwartaal brengt een nieuw nummer van dit magazine de bergen bij u thuis.

Met een Bergen Magazine proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine.

Bergen Magazine verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Bergen Magazine abonnement

  • Profiteer van tot 47% korting op de losse verkoopprijs
  • 5x per jaar Bergen Magazine in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bergen Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.