Roots abonnementen

Kies voor een Roots abonnement met tot 35% korting op de winkelprijs. Dit magazine is voor iedereen die houdt van natuur en er graag op uit gaat. U kunt ook een Roots abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€17,00 18,75
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€29,00 37,50
6 nummers
23% korting

€60,00 87,50
14 nummers
32% korting

€115,00 175,00
28 nummers incl. 4x dubbelnummer en 4x Vogelmagazine
35% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Roots cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 18,75
3 nummers
7% korting

€40,00 43,75
7 nummers
9% korting

€75,00 87,50
14 nummers
15% korting

Laatste reviews

  • Zowie

Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt.

  • Anoniem

Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest.

Over Roots

Roots brengt u midden in de natuur. Dit unieke natuurmagazine combineert ontspanning en actief op pad gaan. Ieder nummer staat vol schitterende (foto)reportages. Toonaangevende internationale fotografen laten u zien hoe mooi de natuur kan zijn. En biologen geven tekst en uitleg. Pure inspiratie voor uw volgende wandeling of fietstocht.

Als abonnee van Roots leest u alle nummers op papier én digitaal. Roots heeft hiervoor een app waarin u de digitale edities leest. Om het tijdschrift digitaal te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of kostbaar is.

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine.

Voordelen Roots abonnement

  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Bespaar tot 35% op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.(vanaf €17,50)

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Roots op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.