Roots abonnementen

Kies voor een Roots abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Dit magazine is voor iedereen die houdt van natuur en er graag op uit gaat. U kunt ook een Roots abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,00 20,97
3 nummers Stopt automatisch
4% korting

€35,00 48,93
7 nummers
28% korting

€65,00 97,86
14 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Roots cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 20,97
3 nummers
4% korting

€40,00 48,93
7 nummers
18% korting

€75,00 97,86
14 nummers
23% korting

Laatste reviews

  • Zowie

Ik heb een vriend Roots als cadeau abonnement voor zijn verjaardag gegeven. Ik weet dat hij het een leuk en goed blad vindt.

  • Anoniem

Kado gegeven aan iemand die Roots een heel fijn blad vindt en het van A tot Z leest.

Over Roots

Roots brengt u midden in de natuur. Dit unieke natuurmagazine combineert ontspanning en actief op pad gaan. Ieder nummer staat vol schitterende (foto)reportages. Toonaangevende internationale fotografen laten u zien hoe mooi de natuur kan zijn. En biologen geven tekst en uitleg. Pure inspiratie voor uw volgende wandeling of fietstocht.

Heeft u een abonnement op Roots? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Roots ook digitaal lezen. Roots heeft een app waarin u de digitale edities leest. Om het magazine online te lezen installeert u de Roots app voor iOS of Android op uw mobiel apparaat. Ideaal in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Met een proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit heerlijke magazine.

Voordelen Roots abonnement

  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Een abonnement is tot 26% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Roots op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.