Up/Down Mountainbike abonnementen

Up/Down Mountainbike Magazine biedt u een uitgebreid inzicht in alles wat met mountainbiken te maken heeft. Het tijdschrift staat vol met gedetailleerde fietsreviews, boeiende reisverhalen en praktische adviezen voor zowel beginners als gevorderden. U vindt er ook inspirerende interviews met topmountainbikers en deskundige tips voor de beste rijtechnieken en trails. Up/Down helpt u om uw passie voor mountainbiken naar een hoger niveau te tillen.

Laat u inspireren door de prachtige fotografie en uitgebreide artikelen die Up/Down te bieden heeft. Een must-have voor iedereen die houdt van avontuur en natuur op twee wielen.


€15,00 19,90
6 maanden Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
9 maanden
58% korting

€25,00 39,80
1 jaar
37% korting

€36,00 59,70
1,5 jaar
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Up/Down Mountainbike cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
9 maanden
49% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Mountainbike

Up/Down Mountainbike magazine is hét tijdschrift voor mountainbikers. In ieder nummer leest u alles over materiaal, techniek en de mooiste tracks en tochten. Geniet van de prachtige reisreportages en leer nog beter rijden met leerzame instructies door professionele rijders. Vergroot uw kennis, skills en rijplezier met Up/Down Mountainbike magazine!

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke magazine. Indien u nu voor een proefabonnement kiest, profiteert uvan 58% korting op de winkelprijs.

Up/Down Mountainbike verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Up/Down Mountainbike abonnement

  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 58% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Up/Down Mountainbike op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.