Up/Down Mountainbike abonnementen

Kies voor een Up/Down Mountainbike abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor mountainbikers. U kunt ook een Up/Down Mountainbike abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Up/Down Mountainbike cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 29,85
3 nummers
49% korting

Laatste reviews

  • pino

Ik heb mijn zwager een abonnement up down magazine cadeau gedaan. Het blad sluit perfect aan bij de interesse en hobby van mijn zwager.

  • melanie

een leuk blad waar je veel informatie uit kan halen. Ook worden er routes besproken en gelukkig niet alleen van het buitenland, maar ook dichterbij huis. Maar het geeft ook tips hoe je beter kan rijden. Leuk om te lezen dus en zeker niet saai!

Over Up/Down Mountainbike

Up/Down Mountainbike magazine is hét tijdschrift voor mountainbikers. In ieder nummer leest u alles over materiaal, techniek en de mooiste tracks en tochten. Geniet van de prachtige reisreportages en leer nog beter rijden met leerzame instructies door professionele rijders. Vergroot uw kennis, skills en rijplezier met Up/Down Mountainbike magazine!