Bicycling abonnementen

Kies voor een Bicycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het magazine over fietsen, fietsen en nog eens fietsen. U kunt ook een Bicycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

€39,99 58,50
9 nummers
32% korting

€49,99 78,00
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bicycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over Bicycling

Bicylcing brengt in ieder nummer de beste spullen, de mooiste tochten en inspirerende verhalen van amateurs en profwielrenners. Het is als geen ander wielertijdschrift: eigenzinnig en met diepgang en humor. Bicylcing is een magazine voor iedereen die van fietsen houdt.

Met een abonnement op Bicycling ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook offline raadplegen.

Bicycling verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Bicycling abonnement

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bicycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.