Bicycling abonnementen

Kies voor een Bicycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het magazine over fietsen, fietsen en nog eens fietsen. U kunt ook een Bicycling abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 39,00
6 nummers
32% korting

€39,99 58,50
9 nummers
32% korting

€49,99 78,00
12 nummers onze keuze
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Bicycling cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€17,50 19,50
3 nummers
10% korting

€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

€50,00 65,00
10 nummers
23% korting

Laatste reviews

Over Bicycling

Bicylcing brengt in ieder nummer de beste spullen, de mooiste tochten en inspirerende verhalen van amateurs en profwielrenners. Het is als geen ander wielertijdschrift: eigenzinnig en met diepgang en humor. Bicylcing is een magazine voor iedereen die van fietsen houdt.

Met een abonnement op Bicycling ontvangt u elke editie op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook zonder internetverbinding opnieuw inzien.

Bicycling verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Bicycling abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 31% korting op de winkelprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €15,00)
  • 6x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bicycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.