Bicycling abonnementen

Kies voor een Bicycling abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het magazine over fietsen, fietsen en nog eens fietsen.


€32,50 39,00
6 nummers
17% korting

€39,99 58,50
9 nummers
32% korting

€49,99 78,00
12 nummers
36% korting

Laatste reviews

Over Bicycling

Bicylcing brengt in ieder nummer de beste spullen, de mooiste tochten en inspirerende verhalen van amateurs en profwielrenners. Het is als geen ander wielertijdschrift: eigenzinnig en met diepgang en humor. Bicylcing is een magazine voor iedereen die van fietsen houdt.

Met een abonnement op Bicycling ontvangt u iedere editie op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde edities kunt u later ook offline raadplegen.

Bicycling verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Bicycling abonnement

  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Bicycling op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.