Primo abonnementen

Kies voor een Primo abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Het gezelligste magazine en de leukste tv-gids van Vlaanderen met een unieke mix van nostalgie en actualiteit.


€6,00 7,84
4 nummers Stopt automatisch
23% korting

Laatste reviews

Over Primo

Met een Primo abonnement bent u iedere week verzekerd van een duidelijke en overzichtelijke tv-gids. Zo mist u niets van uw favoriete tv-programma's en films op televisie. Uitgebreide omschrijvingen vertellen u precies wat u wanneer op televisie mag verwachten.

Daarnaast leest u in ieder nummer het laatste showbizz nieuws uit binnen- en buitenland en meer. Met pakkende verhalen en foto’s van de royals en tv-sterren, lekkere recepten, alles over gezondheid, reizen en dieren, en zo veel meer. Dit alles maakt Primo tot de leukste tv-gids en het gezelligste magazine van Vlaanderen.

Primo Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Primo. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Primo klantenservice