ELLE abonnementen

Kies voor een ELLE abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Het grootste modemagazine ter wereld. U kunt ook een ELLE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,99 14,97
3 nummers
13% korting

€24,99 29,94
6 nummers
17% korting

€34,99 49,90
10 nummers
30% korting

€44,99 74,85
12 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELLE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 14,97
3 nummers
 

€25,00 29,94
6 nummers
17% korting

€50,00 59,88
12 nummers
17% korting

Laatste reviews

Over ELLE

Elle is hét modemagazine voor de modebewuste vrouw. Al decennia houdt dit magazine elegante vrouwen in binnen- en buitenland op de hoogte van de trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Elegance gaat echter over meer dan mode. In dit toonaangevende magazine leest u ook over beauty, reizen en lifestyle. Alles wat het leven mooi maakt, vindt u in ELLE.

Heeft u een abonnement op ELLE? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u ELLE digitaal lezen.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Eenmaal gedownloade edities kunt u later ook offline openen.

ELLE verschijnt 12x per jaar.

Voordelen ELLE abonnement

  • 12x per jaar ELLE thuis bezorgd
  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €15
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 34% korting op de winkelprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELLE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.