ELLE abonnementen

Kies voor een ELLE abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het grootste modemagazine ter wereld.


€13,99 17,97
3 nummers
22% korting

€24,99 29,94
6 nummers
17% korting

€45,99 71,88
12 nummers
36% korting

Laatste reviews

Over ELLE

Elle is hét modemagazine voor de modebewuste vrouw. Al decennia houdt dit magazine elegante vrouwen in binnen- en buitenland op de hoogte van de trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Elegance gaat echter over meer dan mode. In dit toonaangevende magazine leest u ook over beauty, reizen en lifestyle. Alles wat het leven mooi maakt, vindt u in ELLE.

Als abonnee van ELLE leest u alle edities op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

ELLE verschijnt 12x per jaar.

Voordelen ELLE abonnement

  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Profiteer van tot 36% korting op de winkelprijs
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELLE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.