ELLE abonnementen

Kies voor een ELLE abonnement met tot 36% korting op de winkelprijs. Het grootste modemagazine ter wereld. U kunt ook een ELLE abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,99 17,97
3 nummers
22% korting

€24,99 29,94
6 nummers
17% korting

€45,99 71,88
12 nummers
36% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op ELLE cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 17,97
3 nummers
17% korting

€25,00 35,94
6 nummers
17% korting

€50,00 65,89
11 nummers
24% korting

Laatste reviews

Over ELLE

Elle is hét modemagazine voor de modebewuste vrouw. Al decennia houdt dit magazine elegante vrouwen in binnen- en buitenland op de hoogte van de trends uit Parijs, Milaan, Londen en New York. Elegance gaat echter over meer dan mode. In dit toonaangevende magazine leest u ook over beauty, reizen en lifestyle. Alles wat het leven mooi maakt, vindt u in ELLE.

Als abonnee van ELLE leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

ELLE verschijnt 12x per jaar.

Voordelen ELLE abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €15,00
  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 34% goedkoper dan het tijdschrift los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van ELLE op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.