Goed Gevoel abonnementen

Kies voor een Goed Gevoel abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Het maandblad waar een goed gevoel op de eerste plaats komt.


€5,00 6,25per maand
1 jaar
20% korting

€4,50 6,25per maand
2 jaar
28% korting

€3,95 6,25per maand
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

Over Goed Gevoel

Goed Gevoel is hét maandblad van Vlaanderen over gezondheid (lichamelijk en geestelijk), relaties (met collega's, vrienden, partners en kinderen) en gewoon lekker in je vel zitten. Goed Gevoel vertelt u hoe gezonder, evenwichtiger en bewuster leeft, zonder moeilijke schema's en diëten.

Met een Goed Gevoel abonnement ontvangt ook de digitale edities van het magazine. Elke derde woensdag van de maand kunt u deze vanaf 5 uur 's ochtends downloaden voor het digitale goede gevoel. Ideaal voor onderweg, op uw werk en op vakantie.

Als abonnee van Goed Gevoel leest u alle nummers op papier én digitaal. Goed Gevoel heeft een app. Hierin vindt u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Goed Gevoel verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Goed Gevoel abonnement

  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 10x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Goed Gevoel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.