Goed Gevoel abonnementen

Kies voor een Goed Gevoel abonnement met tot 67% korting op de winkelprijs. Het maandblad waar een goed gevoel op de eerste plaats komt.


€4,00 11,90
2 nummers Stopt automatisch
67% korting

Laatste reviews

Over Goed Gevoel

Goed Gevoel is hét maandblad van Vlaanderen over gezondheid (lichamelijk en geestelijk), relaties (met collega's, vrienden, partners en kinderen) en gewoon lekker in je vel zitten. Goed Gevoel vertelt u hoe gezonder, evenwichtiger en bewuster leeft, zonder moeilijke schema's en diëten.

Met een Goed Gevoel abonnement ontvangt ook de digitale edities van het magazine. Elke derde woensdag van de maand kunt u deze vanaf 5 uur 's ochtends downloaden voor het digitale goede gevoel. Ideaal voor onderweg, op uw werk en op vakantie.

Abonnees van Goed Gevoel ontvangen alle edities op papier en digitaal. Goed Gevoel heeft hiervoor een app waarin u de digitale nummers leest. Om het tijdschrift online te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Goed Gevoel proefabonnement. En beoordeel dit bijzondere tijdschrift zelf.

Goed Gevoel verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Goed Gevoel abonnement

  • 10x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Bespaar tot 50% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Goed Gevoel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.