Goed Gevoel abonnementen

Kies voor een Goed Gevoel abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het maandblad waar een goed gevoel op de eerste plaats komt.


€6,00 11,90
2 nummers Stopt automatisch
50% korting

Laatste reviews

Over Goed Gevoel

Goed Gevoel is hét maandblad van Vlaanderen over gezondheid (lichamelijk en geestelijk), relaties (met collega's, vrienden, partners en kinderen) en gewoon lekker in je vel zitten. Goed Gevoel vertelt u hoe gezonder, evenwichtiger en bewuster leeft, zonder moeilijke schema's en diëten.

Met een Goed Gevoel abonnement ontvangt ook de digitale edities van het magazine. Elke derde woensdag van de maand kunt u deze vanaf 5 uur 's ochtends downloaden voor het digitale goede gevoel. Ideaal voor onderweg, op uw werk en op vakantie.

Bent u abonnee van Goed Gevoel? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Goed Gevoel digitaal lezen. Goed Gevoel heeft hiervoor een eigen app. In deze app leest u de digitale editie. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Met een proefabonnement op Goed Gevoel maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere magazine.

Goed Gevoel verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Goed Gevoel abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 10x per jaar Goed Gevoel op de mat
  • Bespaar tot 50% op de winkelprijs

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Goed Gevoel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.