Psychologie Magazine abonnementen

Kies voor een Psychologie Magazine abonnement met tot 22% korting op de winkelprijs. Psychologie Magazine is wetenschappelijk én leuk. U kunt ook een Psychologie Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€25,00 31,96
4 nummers Stopt automatisch
22% korting

€35,00 47,94
6 nummers
22% korting

€68,00 103,87
13 nummers
22% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Psychologie Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 31,96
4 nummers
22% korting

Laatste reviews

 • tevreden klant

Ik vind psychologie magazine een heel interessant blad!

 • anoniem

Psychologie Magazine is erg interessant en relevant voor mijn beroep. Het is leuk tijdverdrijf en er staan boeiende actualiteiten en dossiers in.

 • Eva

Heel fijn blad, interessante onderwerpen begrijpelijk uitgelegd. Ik lees hem graag in bad!

 • hdt

ik vind Psychologie Magazine een heel interessant blad met leuke onderwerpen tips en ideeën.

 • Carli

Abonnement Psychologie magazine aan familie cadeau gegeven. Ik weet dat zij het een leuk blad vindt.

 • Stephanie

IK vind het heel interessant om te lezen over het brein en hoe het werkt vooral over gedragsmodificatie lees ik graag.

 • Hiltje

Heel goed om nieuwe informatie en ontwikkelingen te verkrijgen.

 • Marleen

Ik heb een abonnement genomen op Psychologie Magazine omdat ik het gewoon een leuk blad vind.

Over Psychologie Magazine

Met een Psychologie Magazine abonnement ontvangt u iedere maand een magazine in huis met echte psychologie voor gewone mensen. U leest alles over gevoel en verstand, gezondheid en therapie, relaties en persoonlijkheid, maar ook werk en loopbaan en samenleving en cultuur. Met leuke en leerzame zelftests en grappige weet-dingetjes.

Heeft u een abonnement op Psychologie Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Psychologie Magazine ook digitaal lezen.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade nummers kunt u later ook offline opnieuw inzien.

Bent u nog niet overtuigd? Kies dan voor een Psychologie Magazine proefabonnement. En beoordeel dit fijne magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend.

Psychologie Magazine verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Psychologie Magazine abonnement

 • 13x per jaar Psychologie Magazine vanzelf thuis bezorgd
 • Profiteer van tot 22% korting op de losse verkoopprijs
 • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Psychologie Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.