Flow abonnementen

Flow magazine brengt u inspiratie en rust in een hectisch bestaan. Ontdek de kracht van mindfulness, creativiteit en zelfzorg door middel van prachtige verhalen en illustraties. Flow nodigt u uit om te vertragen en bewust te genieten van het hier en nu.

Met Flow magazine krijgt u toegang tot waardevolle inzichten, creatieve ideeën en praktische tips die uw leven verrijken. Laat u inspireren door elke editie en vind de balans die u zoekt.


€27,51 28,50
3 nummers Stopt automatisch
3% korting

€39,00 47,50
5 nummers
18% korting

€69,00 95,00
10 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Flow cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€45,00 47,50
5 nummers
5% korting

Laatste reviews

  • Kitty

Lekker dik, veel te lezen en altijd iets creatiefs er staan leuke verhalen in en geeft mij vaak weer een creatieve ingeving.

  • Brigitte

Flow is een lekker tijdschrift. Het is net iets anders dan de andere bladen. Dus een abonnement is wellicht niet iedereen, maar ik vind het leuk.

Over Flow

Flow magazine zorgt voor rust in een vol, hectisch leven. Met een Flow abonnement bent altijd verzekerd van positieve verhalen over psychologie, mindfulness, creativiteit en de schoonheid van imperfectie.

Flow magazine gaat voor een mooie boodschap in een mooi tijdschrift. Dit ziet u terug in de foto's, illustraties en het papier waarop het allemaal wordt gedrukt.