JAN Magazine abonnementen

Kies voor een JAN Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het magazine voor alle vrouwen die midden in het leven staan.


€19,99 20,97
3 nummers
5% korting

€39,99 54,25
7 nummers
26% korting

€64,99 90,87
13 nummers
29% korting

€99,99 181,74
26 nummers
45% korting

Laatste reviews

 • Linda K

mooi

 • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

 • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

 • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

 • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

 • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

 • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

 • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto’s en prettige reportages

 • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

Over JAN Magazine

JAN is een feest van een magazine. Met heerlijke artikelen en schitterende foto's. Elk nummer is een heerlijke glossy voor vrouwen die midden in het leven staan. Liefde, relaties, vriendschappen, kinderen, familie, mode en beauty. Alles komt langs. Voor iedere vrouw, met of zonder kinderen, in een relatie of vrijgezel, betekent JAN een heerlijk ontspannen moment voor haarzelf.

Abonnees van JAN Magazine ontvangen alle edities op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Eenmaal gedownloade nummers kunt u later ook zonder internetverbinding opnieuw inzien.

JAN Magazine verschijnt 12x per jaar.

Voordelen JAN Magazine abonnement

 • Profiteer van tot 45% korting op de losse verkoopprijs
 • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
 • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.