JAN Magazine abonnementen

Kies voor een JAN Magazine abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het magazine voor alle vrouwen die midden in het leven staan. U kunt ook een JAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€39,99 54,25
7 nummers
26% korting

€64,99 93,00
12 nummers
30% korting

€99,99 201,50
26 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op JAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,25
3 nummers
14% korting

€50,00 69,75
9 nummers
28% korting

€75,00 116,25
15 nummers
35% korting

Laatste reviews

 • Linda K

mooi

 • MS

Jan Magazine is mijn favoriete tijdschrift. altijd goed.

 • brigite

een fijn tijdschrift. ik heb zelf een abonnement en pas weer een vriendin een cadeauabonnement gegeven. het is altijd een succes.

 • Esther

Jan steekt (samen met Linda) met kop en schouders boven alle andere vrouwenbladen uit.

 • HK

JAN is ook mijn vaste verjaardagscadeau. Om te krijgen en om geven. Ik geloof dat ik al 5 abonnementen cadeau heb gedaan. Hoef ik er ook niet lang over na te denken. :)

 • fleur

Waarom staan hier zo weinig positieve reviews?! Ik ken niet niemand die Jan geen mooi blad vindt. Ik en 2 vriendinnen hebben een abonnement en die gaan van hand tot hand.

 • Juliette

Een abonnement op de JAN genomen omdat het er goed uit ziet. mooie lay-out, goede combinatie van interviews, artikelen en mode! Alles is goed verlopen, geen problemen. Heel tevreden.

 • Marjan

Nam de JAN vaak mee van de bieb, maar dan moet je het weer terug geven. leuk om in huis te hebben vanwege de mooie foto’s en prettige reportages

 • Patricia Wehren

Een heerlijke no-nonsense glossy, zonder irritante zgn. celebrity-verhalen

Over JAN Magazine

JAN is een feest van een magazine. Met heerlijke artikelen en schitterende foto's. Elk nummer is een heerlijke glossy voor vrouwen die midden in het leven staan. Liefde, relaties, vriendschappen, kinderen, familie, mode en beauty. Alles komt langs. Voor iedere vrouw, met of zonder kinderen, in een relatie of vrijgezel, betekent JAN een heerlijk ontspannen moment voor haarzelf.

Als abonnee van JAN Magazine leest u alle nummers op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Bewaarde edities kunt u later ook zonder internetverbinding openen.

JAN Magazine verschijnt 12x per jaar.

Voordelen JAN Magazine abonnement

 • 12x per jaar JAN Magazine vanzelf thuis bezorgd
 • Bespaar tot 9% op de prijs in de winkel
 • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €17,50
 • Lees het magazine op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van JAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.