Happinez abonnementen

Kies voor een Happinez abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedereen die gaat voor iets meer zingeving en diepgang. U kunt ook een Happinez abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,50 23,97
3 nummers Stopt automatisch
10% korting

€23,50 31,96
4 nummers
27% korting

€49,50 71,91
9 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Happinez cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Dorine

een fijn tijdschrift

  • Mirjam B4kids

Een heerlijk rustgevend en gevarieerd tijdschrift.

  • Miranda

Wow geweldig geheel onverwachts kreeg ik van mijn vriendin een jaarabonnement cadeau voor mijn verjaardag. Lekker ontspannen tijdens een high tea of chocolade fondue met happinez.

  • c

Hallo Ik heb een Happinez jaarabonnement voor mijn verjaardag gekregen. Het is leuk om een jaar lang iedere keer een cadeautje in de vorm van Happinez in de bus te krijgen, zo voel je iedere keer HAPPINEZ. En op mijn beurt heb ik iemand anders voor haar verjaardag een jaarabonnement op Happinez gegeven. En ook zij ervaart het als HAPPINEZ. Mooi toch dat je mensen blij kunt maken met Happinez een heel warm en mooi tijdschrift. Ik beleef er veel lees en leerplezier aan.

Over Happinez

Happinez is het eerste "mindstyle magazine" van België. In dit unieke magazine leest u over leven met hart en ziel, psychologie, spiritualiteit en wijsheid. Puur, positief en stijlvol. Met prachtige (foto)reportages, exclusieve interviews met bekende en minder bekende mensen, en heerlijke columns.

Met een proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit fijne tijdschrift.

Happinez verschijnt 9x per jaar.

Voordelen Happinez abonnement

  • 9x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 31% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Happinez op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.