TV Familie abonnementen

TV Familie is uw vertrouwde bron voor de laatste nieuwtjes en roddels uit de wereld van de showbizz. Elke editie biedt u exclusieve interviews, onthullende reportages en sappige verhalen over de sterren, zowel uit binnen- als buitenland. U leest over de nieuwste liefdesperikelen, geheime affaires en de meest spraakmakende gebeurtenissen in de levens van uw favoriete beroemdheden.

Met TV Familie blijft u altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld van glitter en glamour. Een onmisbaar tijdschrift voor iedereen die houdt van entertainment en de intriges van het showbizzleven.


€2,00 2,42per week
1 jaar
27% korting

€1,75 2,42per week
2 jaar
28% korting

€1,50 2,42per week
3 jaar
38% korting

Laatste reviews

Over TV Familie

TV Familie houdt u op de hoogte van al het showbizznieuws. Net als een aantal andere magazine, maar dan nét iets stouter! In ieder nummer vindt u het laatste nieuws over celebrities uit binnen- en buitenland. Zo weet u altijd wat er zich afspeelt in de wereld van bekend Vlaanderen tot Hollywood. Daarnaast vertellen experts u wekelijks over de nieuwste trends, de 'do’s en don'ts' en veel meer.

Met u TV Familie abonnement kunt u ook iedere woensdagochtend vanaf 5 uur de digitale editie van dit unieke magazine downloaden. Met dezelfde opmaak als op papier, maar dan op uw smartphone of tablet. Perfect voor onderweg, op uw werk en op vakantie.

TV Familie Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van TV Familie. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over TV Familie klantenservice