TV Familie abonnementen

Kies voor een TV Familie abonnement met tot 40% korting op de winkelprijs. Het magazine met uw wekelijkse portie Vlaams en internationaal showbizznieuws.


€6,00 10,00
4 nummers Stopt automatisch
40% korting

Laatste reviews

Over TV Familie

TV Familie houdt u op de hoogte van al het showbizznieuws. Net als een aantal andere magazine, maar dan nét iets stouter! In ieder nummer vindt u het laatste nieuws over celebrities uit binnen- en buitenland. Zo weet u altijd wat er zich afspeelt in de wereld van bekend Vlaanderen tot Hollywood. Daarnaast vertellen experts u wekelijks over de nieuwste trends, de 'do’s en don'ts' en veel meer.

Met u TV Familie abonnement kunt u ook iedere woensdagochtend vanaf 5 uur de digitale editie van dit unieke magazine downloaden. Met dezelfde opmaak als op papier, maar dan op uw smartphone of tablet. Perfect voor onderweg, op uw werk en op vakantie.

TV Familie Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van TV Familie. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over TV Familie klantenservice