De Tuin op Tafel abonnementen

Kies voor een De Tuin op Tafel abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een moestuin of plannen voor een moestuin. U kunt ook een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

Laatste reviews

  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Wilt u in uw tuin of op uw balkon een deel van uw eigen eten maken, dan wordt De Tuin op Tafel voor u gemaakt. Ieder nummer staat vol informatie over gezonde, verantwoorde én heerlijke voeding. In dit magazine leert u hoe u spruitjes kweekt, hoe u uw groenten beschermt tegen ongedierten, en hoe u ziet of verschillende groenten rijp zijn en klaar om te oogsten. En natuurlijk vindt u in elke editie heerlijke recepten voor eenvoudige maar bijzondere maaltijden.

Abonnees van De Tuin op Tafel ontvangen alle edities op papier en digitaal. De Tuin op Tafel heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale nummers kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw smartphone of tablet. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

De Tuin op Tafel verschijnt 4x per jaar.

Voordelen De Tuin op Tafel abonnement

  • Geef een ander een abonnement cadeau al vanaf €19,95
  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 32% op de losse verkoopprijs
  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Tuin op Tafel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.