De Tuin op Tafel abonnementen

Kies voor een De Tuin op Tafel abonnement met tot 32% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een moestuin of plannen voor een moestuin. U kunt ook een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 29,00
4 nummers
32% korting

€39,95 58,00
8 nummers
32% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 29,00
4 nummers
32% korting

€39,95 58,00
8 nummers
32% korting

Laatste reviews

  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Wilt u in uw tuin of op uw balkon een deel van uw eigen eten maken, dan wordt De Tuin op Tafel voor u gemaakt. Ieder nummer staat vol informatie over gezonde, verantwoorde én heerlijke voeding. In dit magazine leert u hoe u spruitjes kweekt, hoe u uw groenten beschermt tegen ongedierten, en hoe u ziet of verschillende groenten rijp zijn en klaar om te oogsten. En natuurlijk vindt u in elke editie heerlijke recepten voor eenvoudige maar bijzondere maaltijden.

Als abonnee van De Tuin op Tafel leest u alle edities op papier én digitaal. De Tuin op Tafel heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest u de digitale editie. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere situaties waar een internetverbinding onbetrouwbaar of duur is.

De Tuin op Tafel verschijnt 4x per jaar.

Voordelen De Tuin op Tafel abonnement

  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €19,95 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 32% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Tuin op Tafel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.