De Tuin op Tafel abonnementen

Kies voor een De Tuin op Tafel abonnement met tot 42% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een moestuin of plannen voor een moestuin. U kunt ook een De Tuin op Tafel abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op De Tuin op Tafel cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,95 34,00
4 nummers
18% korting

€39,95 68,00
8 nummers
42% korting

Laatste reviews

  • JJ

Eindelijk een mooi tijdschrift dat uitsluitend gaat over zelf eten maken en niet over tuinieren met een beetje moestuinieren.

Over De Tuin op Tafel

Wilt u in uw tuin of op uw balkon een deel van uw eigen eten maken, dan wordt De Tuin op Tafel voor u gemaakt. Ieder nummer staat vol informatie over gezonde, verantwoorde én heerlijke voeding. In dit magazine leert u hoe u spruitjes kweekt, hoe u uw groenten beschermt tegen ongedierten, en hoe u ziet of verschillende groenten rijp zijn en klaar om te oogsten. En natuurlijk vindt u in elke editie heerlijke recepten voor eenvoudige maar bijzondere maaltijden.

Met een abonnement op De Tuin op Tafel ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal. De Tuin op Tafel biedt u een app. In deze app leest u de digitale edities. Om het tijdschrift online te lezen download u de De Tuin op Tafel app voor iOS of Android op uw smartphone of tablet. Ideaal voor onderweg in het buitenland, in de bus en andere plekken waar internet minder goed of kostbaar is.

De Tuin op Tafel verschijnt 4x per jaar.

Voordelen De Tuin op Tafel abonnement

  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 4x per jaar De Tuin op Tafel in de bus
  • Bespaar tot 42% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van De Tuin op Tafel op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.