Yoga Magazine abonnementen

Met Yoga Magazine ontdekt u de veelzijdigheid van yoga en de voordelen voor lichaam en geest. Dit tijdschrift voorziet u van gedetailleerde instructies voor yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditaties, zodat u uw yogapraktijk kunt verfijnen.

Daarnaast biedt Yoga Magazine artikelen over voeding, mindfulness en zelfzorg, waarmee u een holistische benadering van welzijn kunt ontwikkelen. Laat Yoga Magazine uw gids zijn op uw pad naar innerlijke rust en gezondheid.


€72,00 95,88
3 jaar
25% korting

Laatste reviews

  • Joy

Leuk blad, maar ik mis aandacht voor onze speciale medemensen. Waarom niet af en toe iets over mensen met een beperking, ouderen? En waarom zijn er altijd fotos van hele lenige mensen die met gemak in de allermoeilijkste houdingen komen? Daarom komt het blad niet voorbij de 2 *

  • kundalini

Leuk, fris blad. Praktisch en ook nog wat theorie. Doelgroep lijkt wel wat eenzijdig: mooie, jonge mensen (vrouwen). Er zijn weinig artikelen voor ouderen en minder lenige mensen.

  • Yoda

Yoga is mijn interesse gebied dus de verscheidenheid aan artikelen interesseert mij. Wat ik we; zou willen voorstellen bij het tijdschrift is om het lettertype aan te passen qua grootte, voor mij (met leesbril) zijn de letters wel wat klein.

Over Yoga Magazine

Yoga Magazine is hét inspirerende magazine over yoga, gezondheid, spiritualiteit en lifestyle. In elk nieuw nummer vindt u inspirerende interviews, tekst en uitleg bij een praktische yogafilosofie, vegan recepten en prachtige reisreportages over de meest bijzondere yogaretreats.

Een jaarabonnement bestaat uit 6 nummers, waarvan 4 print magazines en 2 digitale magazines. Daarnaast krijgt u onbeperkt toegang tot Yogatv; dé manier om thuis online yogalessen te volgen, waar en wanneer het u uitkomt.

Heeft u een abonnement op Yoga Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Yoga Magazine ook digitaal lezen.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade nummers kunt u later ook offline openen.

Wilt u Yoga Magazine eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies dan voor een proefabonnement. Als u nu voor een proefabonnement kiest, profiteert u bovendien van 23% korting.

Yoga Magazine verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Yoga Magazine abonnement

  • 6x per jaar Yoga Magazine automatisch thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 23% voordeliger dan het magazine los kopen
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Yoga Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.