Yoga Magazine abonnementen

Kies voor een Yoga Magazine abonnement met tot 23% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere yoga beoefenaar. U kunt ook een Yoga Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€45,00 58,00
6 nummers 4x print en 2x digitaal Stopt automatisch
23% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Yoga Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€45,00 58,00
6 nummers 4x print en 2x digitaal
23% korting

Laatste reviews

  • Joy

Leuk blad, maar ik mis aandacht voor onze speciale medemensen. Waarom niet af en toe iets over mensen met een beperking, ouderen? En waarom zijn er altijd fotos van hele lenige mensen die met gemak in de allermoeilijkste houdingen komen? Daarom komt het blad niet voorbij de 2 *

  • kundalini

Leuk, fris blad. Praktisch en ook nog wat theorie. Doelgroep lijkt wel wat eenzijdig: mooie, jonge mensen (vrouwen). Er zijn weinig artikelen voor ouderen en minder lenige mensen.

  • Yoda

Yoga is mijn interesse gebied dus de verscheidenheid aan artikelen interesseert mij. Wat ik we; zou willen voorstellen bij het tijdschrift is om het lettertype aan te passen qua grootte, voor mij (met leesbril) zijn de letters wel wat klein.

Over Yoga Magazine

Yoga Magazine is hét inspirerende magazine over yoga, gezondheid, spiritualiteit en lifestyle. In elk nieuw nummer vindt u inspirerende interviews, tekst en uitleg bij een praktische yogafilosofie, vegan recepten en prachtige reisreportages over de meest bijzondere yogaretreats.

Een jaarabonnement bestaat uit 6 nummers, waarvan 4 print magazines en 2 digitale magazines. Daarnaast krijgt u onbeperkt toegang tot Yogatv; dé manier om thuis online yogalessen te volgen, waar en wanneer het u uitkomt.