Libelle abonnementen

Kies voor een Libelle abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét tijdschrift voor vrouwen.


€9,95 14,80
4 weken
33% korting

Laatste reviews

  • Conny
Een verwenmomentje, elke week weer

Ik heb al een aantal jaren een abonnement op libelle. Elke woensdag voelt het alsof ik een cadeautje uit de brievenbus kan halen. Love it!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • mariana

De Libelle heb ik als tijdelijk abonnement. Het is gemakkelijk om op deze manier een tijdelijk abonnement op een tijdschrift aan te schaffen dat automatisch stopt. Zo kan ik gemakkelijk variëren van tijdschrift.

  • Renata

Ik was op zoek naar een origineel cadeautje voor mijn oma en kwam via de zoekmachine op deze site uit. Oma leest graag maar had nog geen abbonement, vandaar dat ik haar deze libelle cadeau doe.

Over Libelle

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van mode, beauty, gezondheid, culinaire hoogstandjes en nog veel meer? Dan is een abonnement op Libelle de perfecte keuze voor u!

Met Libelle ontvangt u wekelijks een magazine vol inspiratie, praktische tips en interessante artikelen. Zo kunt u zichzelf iedere week trakteren op een moment van ontspanning en genieten van de vele verhalen die dit populaire tijdschrift te bieden heeft.

En het beste van alles? Met dit abonnement krijgt u een flinke korting op de normale prijs. Zo kunt u voordelig genieten van alles wat Libelle te bieden heeft. Wacht dus niet langer en neem nu een abonnement op Libelle. U zult er geen spijt van krijgen.

Libelle verschijnt 52x per jaar.

Voordelen Libelle abonnement

  • 52x per jaar als eerste Libelle in de bus
  • Profiteer van tot 33% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Libelle op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.