Zin abonnementen

Kies voor een Zin abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor de beste tijd van uw leven. U kunt ook een Zin abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€20,00 23,85
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€34,00 47,70
6 nummers
28% korting

€65,00 103,35
13 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€37,50 47,70
6 nummers
21% korting

€77,00 103,35
13 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Dit is het magazine voor iedere 50-plusser die van het leven wil genieten. Zin helpt uw leven extra flair geven. Ieder nummer wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van inspirerende verhalen en praktische informatie die past bij uw levensfase. Met persoonlijke interviews, uitgaanstips, film- en boekrecensies, en inspirerende reisverhalen. Maar ook met praktische informatie over gezondheid, financiën, werk, pensioen en relaties. U leest het allemaal in Zin.

Het magazine verschijnt 13 keer per jaar.

Wilt u Zin eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement.

Zin verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Zin abonnement

  • 13x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Bespaar tot 38% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.