Zin abonnementen

Met Zin magazine krijgt u toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor uw dagelijks leven. Dit tijdschrift combineert toegankelijke en diepgravende verhalen met praktische tips en vrolijke rubrieken, speciaal gericht op de liefde voor de tweede helft van uw leven.

Ontdek inspirerende reisverhalen, waardevolle gezondheidstips en persoonlijke interviews die uw kijk op het leven verrijken. Zin is er voor iedereen die volop wil genieten van het leven en nieuwe mogelijkheden wil verkennen.


€20,00 23,85
3 nummers Stopt automatisch
16% korting

€34,00 47,70
6 nummers
28% korting

€65,00 103,35
13 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Zin cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€20,00 23,85
3 nummers
16% korting

€37,50 47,70
6 nummers
21% korting

€77,00 103,35
13 nummers
25% korting

Laatste reviews

  • anoniem

Mijn moeder had aangegeven dat ze Zin een leuk tijdschrift vond. Dus ik heb het haar kado gedaan. Het abonnement ging al de volgende maand in.

Over Zin

Dit is het magazine voor iedere 50-plusser die van het leven wil genieten. Zin helpt uw leven extra flair geven. Ieder nummer wordt gekenmerkt door een unieke combinatie van inspirerende verhalen en praktische informatie die past bij uw levensfase. Met persoonlijke interviews, uitgaanstips, film- en boekrecensies, en inspirerende reisverhalen. Maar ook met praktische informatie over gezondheid, financiën, werk, pensioen en relaties. U leest het allemaal in Zin.

Het magazine verschijnt 13 keer per jaar.

Wilt u Zin eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend proefabonnement.

Zin verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Zin abonnement

  • 13x per jaar het nieuwste nummer in de bus
  • Bespaar tot 38% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zin op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.