Cosmopolitan abonnementen

Cosmopolitan is het tijdschrift dat u helpt om het beste uit uzelf te halen. Met aandacht voor de nieuwste mode, beauty tips, en lifestyle adviezen, biedt Cosmo alles wat u nodig heeft voor een sprankelend leven.

Van intrigerende interviews tot praktische carrière- en relatieadviezen, Cosmopolitan inspireert en amuseert. Duik in de boeiende wereld van Cosmo en ontdek hoe u uw leven net dat beetje extra kunt geven.


€13,99 15,75
3 nummers
11% korting

€27,99 36,75
7 nummers
24% korting

€44,99 73,50
14 nummers
39% korting

Laatste reviews

  • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

  • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

  • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau. Zo zou jij het blad ook moeten zien. Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy! I‚Äôm lovin‚Äô it, what about u?

Over Cosmopolitan

Haal het beste uit uzelf met dit unieke en wereldberoemde magazine. Cosmopolitan inspireert jonge vrouwen al sinds 1982. Ieder nummer staat vol met het laatste nieuws op het gebied van mode, uitgaan, gezondheid en nog veel meer. Met openhartige interviews, praktische adviezen over relaties, carriere en gezondheid. Dus bent u een moderne jonge vrouw en wilt u ook het beste uit jezelf halen? Dan is een abonnement op Cosmopolitan iets voor u.

Het magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Abonnees van Cosmopolitan ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade edities kunt u later ook zonder internetverbinding opnieuw inzien.

Cosmopolitan verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Cosmopolitan abonnement

  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Cosmopolitan op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.