Cosmopolitan abonnementen

Kies voor een Cosmopolitan abonnement met tot 35% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere jonge vrouw, die het meeste uit het leven wil halen. U kunt ook een Cosmopolitan abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,50 14,97
3 nummers
17% korting

€24,99 34,93
7 nummers
23% korting

€29,95 44,91
9 nummers
35% korting

€47,50 69,86
14 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 14,97
3 nummers
 

€30,00 29,94
7 nummers
17% korting

€55,00 64,87
14 nummers
23% korting

Laatste reviews

  • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

  • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

  • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau. Zo zou jij het blad ook moeten zien. Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy! I‚Äôm lovin‚Äô it, what about u?

Over Cosmopolitan

Haal het beste uit uzelf met dit unieke en wereldberoemde magazine. Cosmopolitan inspireert jonge vrouwen al sinds 1982. Ieder nummer staat vol met het laatste nieuws op het gebied van mode, uitgaan, gezondheid en nog veel meer. Met openhartige interviews, praktische adviezen over relaties, carriere en gezondheid. Dus bent u een moderne jonge vrouw en wilt u ook het beste uit jezelf halen? Dan is een abonnement op Cosmopolitan iets voor u.

Het magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Met een abonnement op Cosmopolitan ontvangt u elk nummer op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app (voor Apple iOS en Android). Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook offline raadplegen.

Cosmopolitan verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Cosmopolitan abonnement

  • Profiteer van tot 35% korting op de losse verkoopprijs
  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • Geef een abonnement cadeau al vanaf €15
  • 12x per jaar als eerste Cosmopolitan in de bus

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Cosmopolitan op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.