Cosmopolitan abonnementen

Kies voor een Cosmopolitan abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor iedere jonge vrouw, die het meeste uit het leven wil halen. U kunt ook een Cosmopolitan abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,99 16,50
3 nummers
21% korting

€27,50 38,50
7 nummers
29% korting

€50,00 71,50
13 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Cosmopolitan cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,00 16,50
3 nummers
9% korting

€25,00 33,00
6 nummers
24% korting

€50,00 71,50
13 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • veerle

proefabonnement cosmopolitan afgesloten want het tijdschrift is en blijft leuk. zelfs de enquetes.

  • Mina

Het is echt een leuke tijdschrift! Je leest vaak leuke verhalen over andere mensen. Ook staan er veel boeiende, intressante onderwerpen in. Het is echt een tijdschrift voor jonge vrouwen. En het gekke is, soms steek je er ook nog wat van op! Dus kopen kopen kopen!

  • Sem

Cosmopolitan is dé cocktail met wodka, cranberrysap, limoen sap en Cointreau. Zo zou jij het blad ook moeten zien. Met ontzettend veel diverse stukken met uiteenlopende onderwerpen like fashion, beauty, sex and relationships. Just try and enjoy! I‚Äôm lovin‚Äô it, what about u?

Over Cosmopolitan

Haal het beste uit uzelf met dit unieke en wereldberoemde magazine. Cosmopolitan inspireert jonge vrouwen al sinds 1982. Ieder nummer staat vol met het laatste nieuws op het gebied van mode, uitgaan, gezondheid en nog veel meer. Met openhartige interviews, praktische adviezen over relaties, carriere en gezondheid. Dus bent u een moderne jonge vrouw en wilt u ook het beste uit jezelf halen? Dan is een abonnement op Cosmopolitan iets voor u.

Het magazine verschijnt 6 keer per jaar.