Elle Decoration abonnementen

Kies voor een Elle Decoration abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. En laat u inspireren door het mooiste woonmagazine van de Benelux. U kunt ook een Elle Decoration abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,99 35,00
4 nummers
9% korting

€56,99 70,00
8 nummers
19% korting

€91,99 140,00
16 nummers onze keuze
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50
3 nummers
 

€50,00 52,50
6 nummers
5% korting

€75,00 87,50
10 nummers
14% korting

€75,00 87,50
10 nummers
14% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Elle decoration (voorheen Elle Wonen) is het magazine over interieur, kunst, design en architectuur. Welke trends zullen de komende jaren het beeld gaan bepalen? Waar vindt u nog mooie en betaalbare designstukken? Welke interieurs inspireren u om uw huis nóg mooier te maken? Wat zijn de topdesigners van vandaag en morgen? U leest het allemaal in Elle decoration, in informatieve artikelen en prachtige (foto)reportages.

Bent u abonnee van Elle Decoration? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Elle Decoration digitaal lezen. Elle Decoration heeft hiervoor een eigen app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook zonder internetverbinding inzien.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Elle Decoration abonnement

  • Ontvang de digitale edities op uw smartphone en tablet
  • Profiteer van tot 6% korting op de winkelprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement vanaf €25,00
  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elle Decoration op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.