Elle Decoration abonnementen

Kies voor een Elle Decoration abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. En laat u inspireren door het mooiste woonmagazine van de Benelux. U kunt ook een Elle Decoration abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 31,96
4 nummers
6% korting

€54,99 63,92
8 nummers
14% korting

€89,99 127,84
16 nummers onze keuze
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 23,97
3 nummers
 

€50,00 47,94
6 nummers
 

€75,00 79,90
10 nummers
6% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Elle decoration (voorheen Elle Wonen) is het magazine over interieur, kunst, design en architectuur. Welke trends zullen de komende jaren het beeld gaan bepalen? Waar vindt u nog mooie en betaalbare designstukken? Welke interieurs inspireren u om uw huis nóg mooier te maken? Wat zijn de topdesigners van vandaag en morgen? U leest het allemaal in Elle decoration, in informatieve artikelen en prachtige (foto)reportages.

Heeft u een abonnement op Elle Decoration? En heeft u een tablet of smartphone? Dan kunt u Elle Decoration digitaal lezen. Elle Decoration heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland en andere plekken waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook offline inzien.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Elle Decoration abonnement

  • Bespaar tot 6% op de losse verkoopprijs
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • 6x per jaar als eerste Elle Decoration thuis bezorgd
  • Verras een ander met een cadeaubonnement.vanaf €25

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elle Decoration op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.