Elle Decoration abonnementen

Kies voor een Elle Decoration abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Laat u inspireren door het mooiste woonmagazine van de Benelux.


€34,99 33,00
4 nummers
9% korting

€59,99 66,00
8 nummers
19% korting

€89,99 132,00
16 nummers
34% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Elle decoration (voorheen Elle Wonen) is het magazine over interieur, kunst, design en architectuur. Welke trends zullen de komende jaren het beeld gaan bepalen? Waar vindt u nog mooie en betaalbare designstukken? Welke interieurs inspireren u om uw huis nóg mooier te maken? Wat zijn de topdesigners van vandaag en morgen? U leest het allemaal in Elle decoration, in informatieve artikelen en prachtige (foto)reportages.

Met een abonnement op Elle Decoration ontvangt u iedere editie op papier én digitaal. Elle Decoration heeft een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Gedownloade edities kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

Elle Decoration verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Elle Decoration abonnement

  • Bespaar tot 34% op de winkelprijs
  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet
  • 6x per jaar Elle Decoration vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Elle Decoration op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.