Elle Decoration abonnementen

Kies voor een Elle Decoration abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. En laat u inspireren door het mooiste woonmagazine van de Benelux. U kunt ook een Elle Decoration abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€29,99 31,96
4 nummers
6% korting

€54,99 63,92
8 nummers
14% korting

€89,99 127,84
16 nummers onze keuze
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Elle Decoration cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 23,97
3 nummers
 

€50,00 47,94
6 nummers
 

€75,00 79,90
10 nummers
6% korting

Laatste reviews

  • Merel
Mooie foto's om bij weg te dromen

Mooi, stevig tijdschrift met een luxe uitstraling en interieurfotos om bij weg te dromen. De artikelen maken inhoudelijk niet veel indruk op me, dus voor de diepgang hoef je dit blad niet te kopen. Voor inspiratie voor een nieuwe look in huis is het perfect!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Niet goedkoop
  • E

kadootje voor mezelf, inspiratie opdoen, mijn huis leuker en gezelliger willen maken

Over Elle Decoration

Elle decoration (voorheen Elle Wonen) is het magazine over interieur, kunst, design en architectuur. Welke trends zullen de komende jaren het beeld gaan bepalen? Waar vindt u nog mooie en betaalbare designstukken? Welke interieurs inspireren u om uw huis nóg mooier te maken? Wat zijn de topdesigners van vandaag en morgen? U leest het allemaal in Elle decoration, in informatieve artikelen en prachtige (foto)reportages.

ELLE Decoration Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Elle Decoration. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Elle Decoration klantenservice