vtwonen abonnementen

Kies voor een vtwonen abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Dit woonmagazine neemt u mee op een ontdekkingsreis langs diverse woonstijlen en -verhalen. In elk nummer werpen we een blik in bijzondere woningen om u te inspireren voor uw eigen leefomgeving.


€6,95 9,67per maand
1 jaar
28% korting

€6,50 9,50per maand
2 jaar
32% korting

€5,95 9,50per maand
3 jaar
37% korting

Laatste reviews

  • Lyda

Super

Over vtwonen

Met een vtwonen abonnement ontvangt u iedere maand een nieuwe dosis wooninspiratie en woongeluk. Ieder nummer van dit fijne woontijdschrift vindt u altijd de laatste woontrends. Daarnaast krijgt u vele praktische tips en doe-het-zelf-ideeën van stylisten. In persoonlijke interviews en rondleidingen wordt u meegenomen in de denkwereld en woningen van andere mensen. En zo doet u inspiratie voor meer woongeluk in uw eigen huis.

Als abonnee van vtwonen leest u alle edities op papier én online.

U vindt het magazine ook in de app van Tijdschrift.be. Met uw abonnementsnummer activeert u simpel uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Eenmaal gedownloade nummers kunt u later ook zonder internetverbinding raadplegen.

vtwonen verschijnt 16x per jaar.

Voordelen vtwonen abonnement

  • 16x per jaar vtwonen automatisch thuis bezorgd
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • Profiteer van tot 37% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van vtwonen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.