Tuinseizoen abonnementen

Kies voor een Tuinseizoen abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die van tuinieren houdt. U kunt ook een Tuinseizoen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50 39,75
5 nummers
18% korting

€49,95 79,50
10 nummers
38% korting

€79,00 159,00
20 nummers
50% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 39,75
5 nummers
18% korting

€49,95 79,50
10 nummers
38% korting

€79,00 159,00
20 nummers
50% korting

Laatste reviews

  • Arno

Een gezellig blad voor tussendoor. Ik gebruik het vooral om ideeën over nieuwe planten op te doen. Ik zou meer tuinreviews in het blad willen zien van tuinen bij gewone huizen. Vaak wat oppervlakkig en met weinig diepgaande informatie. Eerlijk gezegd nogal veel vrouwelijke informatie, maar wellicht val ik net buiten de doelgroep.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig

Over Tuinseizoen

Houdt u van tuinen en tuinieren? Laat TuinSeizoen u dan informeren en inspireren. Met in ieder nummer talloze tips voor een prachtige tuin. U leert van uitgebreide plantenportretten en interviews met professionele tuinontwerpers en kwekers. Dit is het magazine voor iedereen met een siertuin, moestuin, vijver of terras.

Abonnees van Tuinseizoen ontvangen alle edities op papier én digitaal. Tuinseizoen biedt u een app. Hierin vindt u de digitale edities. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Ideaal voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere plekken waar internet minder betrouwbaar of kostbaar is.

Tuinseizoen verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Tuinseizoen abonnement

  • Lees de digitale edities op uw mobiel apparaat
  • 10x per jaar als eerste het nieuwste nummer op de mat
  • Profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tuinseizoen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.