Tuinseizoen abonnementen

Kies voor een Tuinseizoen abonnement met tot 50% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die van tuinieren houdt. U kunt ook een Tuinseizoen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 27,80
4 nummers Stopt automatisch
48% korting

€17,50 34,75
5 nummers
50% korting

€49,95 69,50
10 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 27,80
4 nummers
48% korting

€17,50 34,75
5 nummers
50% korting

€49,95 69,50
10 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Arno

Een gezellig blad voor tussendoor. Ik gebruik het vooral om ideeën over nieuwe planten op te doen. Ik zou meer tuinreviews in het blad willen zien van tuinen bij gewone huizen. Vaak wat oppervlakkig en met weinig diepgaande informatie. Eerlijk gezegd nogal veel vrouwelijke informatie, maar wellicht val ik net buiten de doelgroep.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig

Over Tuinseizoen

Houdt u van tuinen en tuinieren? Laat TuinSeizoen u dan informeren en inspireren. Met in ieder nummer talloze tips voor een prachtige tuin. U leert van uitgebreide plantenportretten en interviews met professionele tuinontwerpers en kwekers. Dit is het magazine voor iedereen met een siertuin, moestuin, vijver of terras.

Als abonnee van Tuinseizoen leest u alle nummers op papier én online. Tuinseizoen heeft hiervoor een eigen app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Download de app voor iOS of Android. Handig in situaties waar internet slecht of duur is.

Niet overtuigd? Kies dan voor een Tuinseizoen proefabonnement. En beoordeel dit fijne magazine zelf.

Tuinseizoen verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Tuinseizoen abonnement

  • 10x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis
  • Een abonnement is tot 50% voordeliger dan het tijdschrift los kopen
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander vanaf €14,95

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tuinseizoen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.