Tuinseizoen abonnementen

Kies voor een Tuinseizoen abonnement met tot 1% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen die van tuinieren houdt. U kunt ook een Tuinseizoen abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50 31,80
5 nummers
 

€49,95 39,75
10 nummers
 

€79,00 79,50
20 nummers
1% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tuinseizoen cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50 31,80
5 nummers
 

€49,95 39,75
10 nummers
 

€79,00 79,50
20 nummers
1% korting

Laatste reviews

  • Arno

Een gezellig blad voor tussendoor. Ik gebruik het vooral om ideeën over nieuwe planten op te doen. Ik zou meer tuinreviews in het blad willen zien van tuinen bij gewone huizen. Vaak wat oppervlakkig en met weinig diepgaande informatie. Eerlijk gezegd nogal veel vrouwelijke informatie, maar wellicht val ik net buiten de doelgroep.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig

Over Tuinseizoen

Houdt u van tuinen en tuinieren? Laat TuinSeizoen u dan informeren en inspireren. Met in ieder nummer talloze tips voor een prachtige tuin. U leert van uitgebreide plantenportretten en interviews met professionele tuinontwerpers en kwekers. Dit is het magazine voor iedereen met een siertuin, moestuin, vijver of terras.

Abonnees van Tuinseizoen ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Tuinseizoen heeft hiervoor een app. In deze app vindt u de digitale editie. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies dan voor een Tuinseizoen proefabonnement. En probeer dit heerlijke magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend.

Tuinseizoen verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Tuinseizoen abonnement

  • Ontvang de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 50% korting op de winkelprijs
  • Geef een abonnement cadeau al vanaf €14,95
  • 10x per jaar Tuinseizoen automatisch thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tuinseizoen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.