Harper's Bazaar abonnementen

Kies voor een Harper's Bazaar abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Het magazine met stijl en inhoud. U kunt ook een Harper's Bazaar abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,99 34,95
5 nummers
20% korting

€29,99 41,94
6 nummers
29% korting

€49,99 69,90
10 nummers
29% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harper's Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€35,00 34,95
6 nummers
28% korting

€60,00 76,89
11 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Emma
Een modeboek

Een boek vol mode prachtige fotos en interessante verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harper's Bazaar

Harpers Bazaar staat voor stijl en inhoud. In elk nummer vindt u mooie en inspirerende artikelen op het gebied van mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Naast schitterende reportages leest u persoonlijke interviews met bijzondere vrouwen die bewuste levensveranderende keuzes hebben gemaakt. Volg de redactie van Harper's Bazaar naar de kantoren van managers, de bedrijven van ondernemers, de studio's van kunstenaressen en veel meer.

Als abonnee van Harper's Bazaar leest u alle nummers op papier én online.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle nummers digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook offline opnieuw inzien.

Harper's Bazaar verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Harper's Bazaar abonnement

  • 6x per jaar Harper's Bazaar vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 29% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Geef een abonnement cadeau voor €35
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Harper's Bazaar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.