Harpers Bazaar abonnementen

Harper's Bazaar magazine brengt u het beste op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Laat u inspireren door exclusieve reportages, diepgaande interviews en de nieuwste trends in de modewereld. Harper's Bazaar is een must-read voor iedereen die houdt van stijl, elegantie en luxe.

Met Harper's Bazaar magazine krijgt u toegang tot prachtige fotoshoots, deskundig modeadvies en inspirerende verhalen die uw kijk op stijl en schoonheid verrijken. Ontdek hoe u uw eigen unieke stijl kunt verfijnen met elke editie van Harper's Bazaar.


€24,99 30,00
4 nummers
17% korting

€39,99 60,00
8 nummers
33% korting

€64,99 95,88
16 nummers
46% korting

Laatste reviews

  • Emma
Een modeboek

Een boek vol mode prachtige fotos en interessante verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harpers Bazaar

Harpers Bazaar staat voor stijl en inhoud. In elk nummer vindt u mooie en inspirerende artikelen op het gebied van mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Naast schitterende reportages leest u persoonlijke interviews met bijzondere vrouwen die bewuste levensveranderende keuzes hebben gemaakt. Volg de redactie van Harper's Bazaar naar de kantoren van managers, de bedrijven van ondernemers, de studio's van kunstenaressen en veel meer.

Abonnees van Harpers Bazaar ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met het abonnementsnummer, dat u van de uitgever ontvangt, activeert u eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone en tablet. Gedownloade edities kunt u later ook zonder internetverbinding openen.

Harpers Bazaar verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Harpers Bazaar abonnement

  • Een abonnement is tot 43% voordeliger dan het magazine in de winkel kopen
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal
  • 6x per jaar als eerste Harpers Bazaar op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Harpers Bazaar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.