Harpers Bazaar abonnementen

Kies voor een Harpers Bazaar abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. Het magazine met stijl en inhoud. U kunt ook een Harpers Bazaar abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€18,99 23,97
3 nummers
21% korting

€32,50 47,94
6 nummers
32% korting

€54,99 95,88
12 nummers
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Harpers Bazaar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€22,50 23,97
3 nummers
6% korting

€50,00 55,93
7 nummers
11% korting

€75,00 95,88
12 nummers
22% korting

Laatste reviews

  • Emma
Een modeboek

Een boek vol mode prachtige fotos en interessante verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Juul

Mooi tijdschrift. Wel veel advertenties, maar dat past wel (als het er maar niet meer worden). Voelt heerlijk luxe.

Over Harpers Bazaar

Harpers Bazaar staat voor stijl en inhoud. In elk nummer vindt u mooie en inspirerende artikelen op het gebied van mode, beauty, kunst, cultuur en reizen. Naast schitterende reportages leest u persoonlijke interviews met bijzondere vrouwen die bewuste levensveranderende keuzes hebben gemaakt. Volg de redactie van Harper's Bazaar naar de kantoren van managers, de bedrijven van ondernemers, de studio's van kunstenaressen en veel meer.

Heeft u een abonnement op Harpers Bazaar? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Harpers Bazaar digitaal lezen.

U vindt het magazine ook in de Tijdschrift.be app. Met uw postcode en abonnementsnummer activeert u snel en eenvoudig uw digitale abonnement. En hierna leest u alle edities digitaal in de app op uw smartphone of tablet. Bewaarde nummers kunt u later ook offline openen.

Harpers Bazaar verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Harpers Bazaar abonnement

  • Lees de digitale nummers op uw mobiel apparaat
  • Geef al voor €22,50 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Een abonnement is tot 43% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 6x per jaar Harpers Bazaar vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Harpers Bazaar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.