Knipmode abonnementen

Kies voor een Knipmode abonnement met tot 41% korting op de winkelprijs. Dit is het grootste zelfmaakmode tijdschrift van Nederland. Voor iedereen die graag zelf kleding maakt, brengt de redactie van dit magazine maandelijks de patronen voor de laatste mode en tips voor het ontwikkelen van een eigen stijl. U kunt ook een Knipmode abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,99 29,46
3 nummers Stopt automatisch
5% korting

€39,99 59,28
6 nummers
34% korting

€69,99 118,56
12 nummers
41% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Knipmode cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,99 29,46
3 nummers
5% korting

€47,99 59,28
6 nummers
19% korting

€89,99 118,56
12 nummers
24% korting

Laatste reviews

  • Elly van den Boom

Door een geleende Knip Mode weer helemaal enthousiast geworden door de goede duidelijke patronen.

Over Knipmode

Knipmode is het zelfmaakmodeblad van België. Het magazine staat iedere maand vol inspirerende mode, duidelijke patronen en werkbeschrijvingen, en inspirerende achtergrondverhalen van vakmensen en trendwatchers. In ieder nummer vindt u alles voor een fantastische modecollectie met uw eigen stijl en 'touch'.

Met een proefabonnement op Knipmode maakt u vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift.

Knipmode verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Knipmode abonnement

  • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 35% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Knipmode op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.