Duiken abonnementen

Kies voor een Duiken abonnement met tot 31% korting op de winkelprijs. Het mooiste magazine met de beste duikbestemmingen, de nieuwste duikmaterialen en laatste inzichten over (veilig) duiken. U kunt ook een Duiken abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 41,70
6 nummers
29% korting

€50,00 83,40
12 nummers
31% korting

Laatste reviews

 • Wil de Jager

In het magazine Duiken staan precies die dingen di ons interesseren. We hebben er al veel nuttige tips uitgehaald. Graag nog meer beschrijvingen van duikstekken buiten Nederland.

Sterke punten
 • Informatief
 • Diepgaand
 • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
 • Niet goedkoop
 • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

 • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken is het magazine voor alle duiker; van aspirant duikers tot echte divemasters. De ervaren redactie vult ieder nummer weer met heel veel informatie over duikbestemmingen, nachtduiken, wrakduiken, onderwaterfotografie en nog heel veel meer. Als u gelukkig wordt van duiken, wordt dit magazine voor u gemaakt!

Met een abonnement op Duiken ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Duiken heeft hiervoor een app. In deze app kunt u de digitale edities lezen. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Duiken verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Duiken abonnement

 • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
 • Geef een cadeauabonnement aan een ander voor €30 (stop automatisch)
 • Profiteer van tot 31% korting op de winkelprijs
 • 12x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Duiken op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.