Duiken abonnementen

Kies voor een Duiken abonnement met tot 48% korting op de winkelprijs. Het mooiste magazine met de beste duikbestemmingen, de nieuwste duikmaterialen en laatste inzichten over (veilig) duiken. U kunt ook een Duiken abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€30,00 47,70
6 nummers
38% korting

€50,00 95,40
12 nummers
48% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Duiken cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€30,00 47,70
6 nummers
38% korting

€50,00 95,40
12 nummers
48% korting

Laatste reviews

  • Wil de Jager

In het magazine Duiken staan precies die dingen di ons interesseren. We hebben er al veel nuttige tips uitgehaald. Graag nog meer beschrijvingen van duikstekken buiten Nederland.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • marinus

Blad aangeschaft als kado. Er lijken leuke duikweetjes te worden aangegeven.

  • Erwin

Aangezien duiken mijn hobby is leek het mij leuk om een mooi blad te hebben met informatie over duiken en duiklocaties/ervaring. Over het blad ben ik in ieder geval zeer tevreden, had al vaker losse edities gelezen dus was al bekend met het blad.

Over Duiken

Duiken is het magazine voor alle duiker; van aspirant duikers tot echte divemasters. De ervaren redactie vult ieder nummer weer met heel veel informatie over duikbestemmingen, nachtduiken, wrakduiken, onderwaterfotografie en nog heel veel meer. Als u gelukkig wordt van duiken, wordt dit magazine voor u gemaakt!

Als abonnee van Duiken leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Duiken heeft een app waarin u de digitale edities leest. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Duiken verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Duiken abonnement

  • Bespaar tot 48% op de prijs in de winkel
  • 12x per jaar het nieuwste nummer in huis
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Duiken op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.