Zeilen abonnementen

Kies voor een Zeilen abonnement met tot 39% korting op de winkelprijs. Hét zeilmagazine voor iedereen die meer uit zijn of haar boot en zeilen wil halen.


€19,95 22,19
3 nummers papier en digitaal Stopt automatisch
10% korting

€37,50 57,50
12 nummers digitaal
+ digitaal archief tot 2015
35% korting

€54,50 88,75
12 nummers papier en digitaal
+ digitaal archief tot 2015
onze keuze
39% korting

Laatste reviews

  • Harmsen

Het tijdschrift Zeilen heeft alles wat je als zeiler nodig hebt. Informatie over boten, maar ook technische tips en beschrijvingen van zeilwedstrijden. Mooi maar niet echt een glossy. Voor de echte zeiler.

Over Zeilen

Zeilen is hét magazine in Nederland en België over zeilsport. Iedere maand leest u over zeilers van over de hele wereld. In ieder nummer vindt u ook het laatste nieuws over wedstrijdzeilen, uitgebreide (technische) artikelen over boten en vaarroutes, en heel veel praktische zeiltips. Zeilen is onafhankelijk en vol passie waar het om zeilen gaat.

Als abonnee van Zeilen leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Zeilen heeft hiervoor een eigen app. Hierin kunt u de digitale edities inzien. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar internet onbetrouwbaar of kostbaar is.

Zeilen verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Zeilen abonnement

  • Gratis digitaal lezen op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 39% korting op de losse verkoopprijs
  • 12x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zeilen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.