Zeilen abonnementen

Kies voor een Zeilen abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Hét zeilmagazine voor iedereen die meer uit zijn of haar boot en zeilen wil halen.


€21,99 23,97
3 nummers papier en digitaal Stopt automatisch
4% korting

€39,99 59,99
12 nummers digitaal
+ digitaal archief
33% korting

€59,99 89,99
12 nummers papier en digitaal
+ digitaal archief
33% korting

Laatste reviews

  • Harmsen

Het tijdschrift Zeilen heeft alles wat je als zeiler nodig hebt. Informatie over boten, maar ook technische tips en beschrijvingen van zeilwedstrijden. Mooi maar niet echt een glossy. Voor de echte zeiler.

Over Zeilen

Zeilen is hét magazine in Nederland en België over zeilsport. Iedere maand leest u over zeilers van over de hele wereld. In ieder nummer vindt u ook het laatste nieuws over wedstrijdzeilen, uitgebreide (technische) artikelen over boten en vaarroutes, en heel veel praktische zeiltips. Zeilen is onafhankelijk en vol passie waar het om zeilen gaat.

Als abonnee van Zeilen leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Zeilen biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Er zijn apps voor iOS en Android in respectievelijk de App Store van Apple en bij Google Play van Android. Installaar deze op uw mobiel apparaat. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar internet minder goed of duur is.

Wilt u Zeilen eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement.

Zeilen verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Zeilen abonnement

  • Een abonnement is tot 33% goedkoper dan het magazine in de winkel kopen
  • 12x per jaar Zeilen vanzelf thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zeilen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.