Zeilen abonnementen

Kies voor een Zeilen abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét zeilmagazine voor iedereen die meer uit zijn of haar boot en zeilen wil halen.


€17,50 21,75
3 nummers Stopt automatisch
20% korting

€52,50 82,50
12 nummers + digitaal archief 2015-'20
onze keuze
37% korting

Laatste reviews

  • Harmsen

Het tijdschrift Zeilen heeft alles wat je als zeiler nodig hebt. Informatie over boten, maar ook technische tips en beschrijvingen van zeilwedstrijden. Mooi maar niet echt een glossy. Voor de echte zeiler.

Over Zeilen

Zeilen is hét magazine in Nederland en België over zeilsport. Iedere maand leest u over zeilers van over de hele wereld. In ieder nummer vindt u ook het laatste nieuws over wedstrijdzeilen, uitgebreide (technische) artikelen over boten en vaarroutes, en heel veel praktische zeiltips. Zeilen is onafhankelijk en vol passie waar het om zeilen gaat.

Met een abonnement op Zeilen ontvangt u elk nummer op papier én digitaal. Zeilen heeft hiervoor een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Om het magazine online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Met een proefabonnement op Zeilen maakt u voordelig kennis met dit fijne magazine.

Zeilen verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Zeilen abonnement

  • Een abonnement is tot 37% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • Lees het magazine op papier én digitaal
  • 12x per jaar Zeilen op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zeilen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.