Zeilen abonnementen

Kies voor een Zeilen abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Hét zeilmagazine voor iedereen die meer uit zijn of haar boot en zeilen wil halen.


€17,50 21,75
3 nummers Stopt automatisch
20% korting

€52,50 82,50
12 nummers + digitaal archief 2015-'20
onze keuze
37% korting

Laatste reviews

  • Harmsen

Het tijdschrift Zeilen heeft alles wat je als zeiler nodig hebt. Informatie over boten, maar ook technische tips en beschrijvingen van zeilwedstrijden. Mooi maar niet echt een glossy. Voor de echte zeiler.

Over Zeilen

Zeilen is hét magazine in Nederland en België over zeilsport. Iedere maand leest u over zeilers van over de hele wereld. In ieder nummer vindt u ook het laatste nieuws over wedstrijdzeilen, uitgebreide (technische) artikelen over boten en vaarroutes, en heel veel praktische zeiltips. Zeilen is onafhankelijk en vol passie waar het om zeilen gaat.

Abonnees van Zeilen ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Zeilen heeft hiervoor een eigen app. Hierin leest u de digitale edities. Installeer de app vanuit de App Store van Apple of Google Play van Android. Handig voor onderweg in het buitenland, in het vliegtuig en andere situaties waar internet minder goed of kostbaar is.

Nog niet zeker of dit magazine iets voor u is? Kies in dat geval voor een Zeilen proefabonnement. En beoordeel dit unieke magazine zelf.

Zeilen verschijnt 12x per jaar.

Voordelen Zeilen abonnement

  • Profiteer van tot 37% korting op de winkelprijs
  • Ontvang alle nummers ook digitaal op uw smartphone en tablet
  • 12x per jaar als eerste het nieuwste nummer in de bus

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Zeilen op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.