Nautique abonnementen

Kies voor een Nautique abonnement met tot 30% korting op de winkelprijs. Hét 'yachting magazine' van de Benelux met prachtige verhalen en alles over nieuwe en bijzondere boten. U kunt ook een Nautique abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€21,50 23,97
3 nummers
10% korting

€40,75 47,94
6 nummers
15% korting

€76,75 95,88
12 nummers
30% korting

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Al meer 20 jaar is Nautique het meest exclusieve yachting lifestyle magazine van de Benelux. Ieder nummer gaat over het bijzondere leven op en aan het water, waarbij Nautique zich richt op het topsegment binnen de watersport. U leest over zeilregatta's, nieuwe boten, superjachten en unieke vaartochten. Dit alles verpakt in een schitterend magazine met prachtige foto's.

Met een abonnement op Nautique ontvangt u ieder nummer op papier én digitaal.

Nautique verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Nautique abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • Profiteer van tot 30% korting op de losse verkoopprijs
  • 6x per jaar Nautique vanzelf thuis bezorgd
  • Geef een ander een abonnement cadeau vanaf €21,50 (stop automatisch)

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nautique op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.