Nautique abonnementen

Hét 'yachting magazine' van de Benelux met prachtige verhalen en alles over nieuwe en bijzondere boten. U kunt ook een Nautique abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€26,97 26,97
3 nummers
 

€53,94 53,94
6 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nautique cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,97 26,97
3 nummers
 

€53,94 53,94
6 nummers
 

Laatste reviews

  • Van der Weert

Als je van mooie boten houdt, is er geen alternatief voor Nautique. Ik zie de zomer weer met vreugde tegemoet.

Over Nautique

Al meer 20 jaar is Nautique het meest exclusieve yachting lifestyle magazine van de Benelux. Ieder nummer gaat over het bijzondere leven op en aan het water, waarbij Nautique zich richt op het topsegment binnen de watersport. U leest over zeilregatta's, nieuwe boten, superjachten en unieke vaartochten. Dit alles verpakt in een schitterend magazine met prachtige foto's.

Abonnees van Nautique ontvangen alle nummers op papier én digitaal.

Nautique verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Nautique abonnement

  • Inclusief digitaal lezen waar en wanneer u maar wil
  • 6x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nautique op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.