Motion Windsurf Magazine abonnementen

Motion Windsurf Magazine biedt u in elk nummer een schat aan informatie en inspiratie voor uw windsurfavonturen. Met gedetailleerde technische artikelen, reviews van de nieuwste apparatuur en verbluffende verhalen van windsurfers over de hele wereld, is Motion Windsurf Magazine uw gids in de windsurfwereld. Of u nu op zoek bent naar de beste spots, tips om uw techniek te verbeteren of gewoon wilt genieten van prachtige windsurfbeelden, dit tijdschrift heeft het allemaal.

Laat u inspireren door de verhalen en ervaringen van andere windsurfers en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de wereld van windsurfen met Motion Windsurf Magazine.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Motion Windsurf Magazine

Motion Windsurf is het windsurf-magazine van de Benelux. In elk nummer leest u alles over materiaal, vaartechnieken, moves, de beste spots en de leukste evenementen. Daarnaast vindt u unieke road stories en exclusieve interview met de beste surfers in binnen- en buitenland.

De redactie van magazine richt zich op een breed windsurfpubliek: van de hardcore brandingsurfer en freestyler tot de enthousiaste binnenwatersurfer en zelfs beginners. Met alles (maar dan ook álles) over windsurfen, gemaakt door ervaren surfers en altijd met fantastische foto's.

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies in dat geval voor een Motion Windsurf Magazine proefabonnement. En probeer dit fijne magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Indien u nu voor een proefabonnement kiest, profiteert uvan 59% korting op de winkelprijs.

Motion Windsurf Magazine verschijnt 2x per jaar.

Voordelen Motion Windsurf Magazine abonnement

  • 2x per jaar Motion Windsurf Magazine thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 59% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Motion Windsurf Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.