Motion Windsurf Magazine abonnementen

Kies voor een Motion Windsurf Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedere windsurfer.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Motion Windsurf Magazine

Motion Windsurf is het windsurf-magazine van de Benelux. In elk nummer leest u alles over materiaal, vaartechnieken, moves, de beste spots en de leukste evenementen. Daarnaast vindt u unieke road stories en exclusieve interview met de beste surfers in binnen- en buitenland.

De redactie van magazine richt zich op een breed windsurfpubliek: van de hardcore brandingsurfer en freestyler tot de enthousiaste binnenwatersurfer en zelfs beginners. Met alles (maar dan ook álles) over windsurfen, gemaakt door ervaren surfers en altijd met fantastische foto's.

Met een proefabonnement op Motion Windsurf Magazine maakt u voordelig kennis met dit heerlijke magazine.

Motion Windsurf Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Motion Windsurf Magazine abonnement

  • 4x per jaar Motion Windsurf Magazine thuis bezorgd
  • Bespaar tot 59% op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Motion Windsurf Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.