Soul Magazine abonnementen

Kies voor een Soul Magazine abonnement met tot 58% korting op de winkelprijs. Een heerlijk magazine voor iedere skiër, surfer en boarden.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
58% korting

€25,00 39,80
4 nummers
37% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

Laatste reviews

Over Soul Magazine

Soul magazine is hét magazine voor iedere skiër, snowboarders en surfers. Voor alle buitenmensen die de strijd met de elementen durven aan te gaan. Voor iedereen die wil genieten van vrijheid, opgaan in de natuur en zoeken naar grenzen. Voor al deze mensen maakt de redactie van Soul Magazine met bevlogenheid dit prachtige magazine. Ieder nummer is een bewaarexemplaar met artikelen over evenementen in binnen- en buitenland, unieke reisreportages, diepgaande interviews en adembenemende foto's.

Met een Soul Magazine proefabonnement maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift.

Soul Magazine verschijnt 2x per jaar.

Voordelen Soul Magazine abonnement

  • Profiteer van tot 58% korting op de losse verkoopprijs
  • 2x per jaar Soul Magazine thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Soul Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.