Nordic Magazine abonnementen

Hét magazine voor liefhebbers van Scandinavië en de Oostzee-regio. U kunt ook een Nordic Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€32,50
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€32,50
4 nummers
 

Laatste reviews

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine neemt u ieder kwartaal mee op reis door Noord-Europa, Scandinavië en de Oostzee-regio. In schitterende (foto)reportages en persoonlijke interviews komt het mooiste op het gebied van toerisme, lifestyle en cultuur aan bod. Daarbij wordt ook vooruit gekeken naar de komende seizoenen ondermeer in een uitgebreide agenda van speciale momenten en evenementen in de regio.

Bent u abonnee van Nordic Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u Nordic Magazine digitaal lezen. Nordic Magazine heeft hiervoor een eigen app waarin u de digitale edities kunt lezen. Er zijn apps voor iOS (Apple) en Android. Download deze op uw smartphone of tablet. Handig op plekken waar een internetverbinding slecht of duur is.

Nordic Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Nordic Magazine abonnement

  • Geef al voor €31,75 een aflopend abonnement cadeau
  • 4x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Gratis digitaal lezen waar en wanneer u maar wil

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nordic Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.