Nordic Magazine abonnementen

Hét magazine voor liefhebbers van Scandinavië en de Oostzee-regio. U kunt ook een Nordic Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,75
4 nummers
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Nordic Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€31,75
4 nummers
 

Laatste reviews

Over Nordic Magazine

Nordic Magazine neemt u ieder kwartaal mee op reis door Noord-Europa, Scandinavië en de Oostzee-regio. In schitterende (foto)reportages en persoonlijke interviews komt het mooiste op het gebied van toerisme, lifestyle en cultuur aan bod. Daarbij wordt ook vooruit gekeken naar de komende seizoenen ondermeer in een uitgebreide agenda van speciale momenten en evenementen in de regio.

Als abonnee van Nordic Magazine leest u alle nummers op papier én op uw smartphone en tablet. Nordic Magazine heeft hiervoor een eigen app. In deze app vindt u de digitale edities. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Nordic Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Nordic Magazine abonnement

  • Verras een ander met een cadeaubonnement.vanaf €31,75
  • 4x per jaar Nordic Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Nordic Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.