Scandinavian Living abonnementen

Kies voor een Scandinavian Living abonnement met tot 27% korting op de winkelprijs. Het Nederlandstalige woonmagazine over Scandinavisch lifestyle en design. U kunt ook een Scandinavian Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€34,95 47,70
6 nummers
27% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€34,95 47,70
6 nummers
27% korting

Laatste reviews

Over Scandinavian Living

Scandinavisch wonen en leven dat is waar het in Scandinavian Living om draait. Met een Scandinavian Living abonnenent valt u dit prachtig magazine (met zo'n 200 pagina's!) elke 2 maanden bij u op de mat. In ieder nummer leest u over de laatste designtrends, heerlijke recepten, prachtige plekken om te bezoeken, en fantastische (en soms heel simpele) styling tips. Met andere woorden, houdt u ook van de Scandinavische stijl? Neem dan een nu abonnement op Scandinavian Living.

Abonnees van Scandinavian Living ontvangen alle nummers op papier en digitaal. Scandinavian Living heeft hiervoor een eigen app. Hierin vindt u de digitale edities. Om het tijdschrift online te lezen installeert u de iOS of Android app op uw smartphone of tablet. Handig in situaties waar een internetverbinding slecht of duur is.

Scandinavian Living verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Scandinavian Living abonnement

  • Bespaar tot 27% op de prijs in de winkel
  • Geef een cadeauabonnement aan een ander al vanaf €34,95
  • 10x per jaar Scandinavian Living in huis
  • Lees het magazine op papier én digitaal

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Scandinavian Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.