Scandinavian Living abonnementen

Kies voor een Scandinavian Living abonnement met tot 33% korting op de winkelprijs. Het Nederlandstalige woonmagazine over Scandinavisch lifestyle en design. U kunt ook een Scandinavian Living abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Scandinavian Living cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€26,95 39,95
5 nummers
33% korting

Laatste reviews

Over Scandinavian Living

Scandinavisch wonen en leven dat is waar het in Scandinavian Living om draait. Met een Scandinavian Living abonnenent valt u dit prachtig magazine (met zo'n 200 pagina's!) elke 2 maanden bij u op de mat. In ieder nummer leest u over de laatste designtrends, heerlijke recepten, prachtige plekken om te bezoeken, en fantastische (en soms heel simpele) styling tips. Met andere woorden, houdt u ook van de Scandinavische stijl? Neem dan een nu abonnement op Scandinavian Living.

Als abonnee van Scandinavian Living leest u alle edities op papier én digitaal. Scandinavian Living biedt u een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Om het magazine digitaal te lezen download u de iOS of Android app op uw mobiel apparaat. Fijn voor onderweg in het buitenland en andere situaties waar een internetverbinding onbetrouwbaar of kostbaar is.

Scandinavian Living verschijnt 10x per jaar.

Voordelen Scandinavian Living abonnement

  • Lees alle nummers ook digitaal op uw mobiel apparaat
  • 10x per jaar Scandinavian Living thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 33% voordeliger dan het magazine los kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Scandinavian Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.