Oostenrijk Magazine abonnementen

Kies voor een Oostenrijk Magazine abonnement met tot 43% korting op de winkelprijs. U kunt ook een Oostenrijk Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Het lifestyleblad over Oostenrijk.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Oostenrijk Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 34,75
1 jaar
43% korting

Laatste reviews

Over Oostenrijk Magazine

Oostenrijk Magazine richt zich op iedereen die houdt van het goede leven en waarde hecht aan kwaliteit. De hoofdredacteur en uitgever, Emely Nobis en Frits Roest, schrijven over steden en regio's, fietsen en wandelen, tradities en gebruiken, iconische bedrijven en traditioneel handwerk. Ook delen ze hun favoriete recepten en geven ze tips over waar je de beste topkoks, innovatieve wijnboeren en producenten, boetiekhotels en wellnessresorts kunt vinden.

Hoewel de makers in Nederland wonen, reizen ze gemiddeld zo'n tien weken per jaar door heel Oostenrijk voor onderzoek. Er wordt uitsluitend geschreven over ervaringen uit eerste hand, waardoor de reportages geen hapklare brokken zijn, maar persoonlijke achtergrondverhalen voor lezers die echt geïnformeerd willen worden.

In juli 2020 ontvingen Emely Nobis en Frits Roest het Goldene Verdienstzeichen der Republik Österreich.

Voordelen Oostenrijk Magazine abonnement

  • Een abonnement is tot 43% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Oostenrijk Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.