Access Kiteboard Magazine abonnementen

Access Kiteboard Magazine is het tijdschrift voor kitesurfers die hun passie serieus nemen. Met uitgebreide artikelen, tips van professionals en de nieuwste uitrusting reviews, bent u altijd up-to-date.

Of je nu de golven trotseert of net begint met kitesurfen, Access Kiteboard Magazine helpt je om je vaardigheden te verbeteren en je liefde voor de sport te verdiepen. Ontdek de spannende wereld van kitesurfen met dit onmisbare tijdschrift.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

Laatste reviews

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

Over Access Kiteboard Magazine

Lees in Access Kiteboard Magazine alles over techniek, veiligheid, de beste plekken, reizen en evenementen. Gemaakt voor boarders door fanatieke boarders. Met enthousiaste (reis)verhalen en prachtige foto's. Ieder nummer van het kiteboard magazine is een bewaarnummer, dat je nog regelmatig raadpleegt.

Wilt u Access Kiteboard Magazine eerst proberen alvorens u voor een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement. Daarnaast profiteert u nu van 59% korting op de losse verkoopprijs.

Access Kiteboard Magazine verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Access Kiteboard Magazine abonnement

  • 5x per jaar als eerste Access Kiteboard Magazine in huis
  • Profiteer van tot 59% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Access Kiteboard Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.