Access Kiteboard Magazine abonnementen

Kies voor een Access Kiteboard Magazine abonnement met tot 59% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor kiteboarders. U kunt ook een Access Kiteboard Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 19,90
2 nummers Stopt automatisch
25% korting

€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

€25,00 39,80
4 nummers
38% korting

€36,00 59,70
6 nummers
40% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Access Kiteboard Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,50 29,85
3 nummers
59% korting

Laatste reviews

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

  • Pieter

Het enige echte nederlandstalige kiteboarding tijdschrift - zover ik weet. Ik heb het vorig jaar cadeau gekregen, maar neem nu abonnement.

Over Access Kiteboard Magazine

Lees in Access Kiteboard Magazine alles over techniek, veiligheid, de beste plekken, reizen en evenementen. Gemaakt voor boarders door fanatieke boarders. Met enthousiaste (reis)verhalen en prachtige foto's. Ieder nummer van het kiteboard magazine is een bewaarnummer, dat je nog regelmatig raadpleegt.

Wilt u Access Kiteboard Magazine eerst zelf ervaren alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een voordelig proefabonnement.

Access Kiteboard Magazine verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Access Kiteboard Magazine abonnement

  • Geef een abonnement cadeau al vanaf €12,50
  • 5x per jaar Access Kiteboard Magazine vanzelf thuis bezorgd
  • Bespaar tot 59% op de prijs in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Access Kiteboard Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.