Wandel Magazine abonnementen

Kies voor een Wandel Magazine abonnement met tot 53% korting op de winkelprijs. Het mooiste wandelmagazine van de Benelux, voor iedereen die van wandelen houdt. U kunt ook een Wandel Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,95 25,35
3 nummers Stopt automatisch
49% korting

€19,95 42,25
5 nummers
53% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 25,35
3 nummers
49% korting

€19,95 42,25
5 nummers
53% korting

Laatste reviews

Over Wandel Magazine

Houdt u van wandelen? Van nieuwe paden en vergezichten ontdekken? Dan wordt Wandelmagazine voor u gemaakt. In ieder nummer vindt u alles voor actieve en nieuwsgierige wandelaars. Met inspirerende beschrijvingen van de mooiste wandelroutes in binnen- en buitenland, prachtige foto's en praktische informatie over kaarten, accommodaties, kleding en schoenen, is iedere editie een reis op zichzelf. Met dit tijdschrift ontdekt u uw eigen land en Europa als nooit tevoren.

Met een proefabonnement maakt u voordelig kennis met dit heerlijke tijdschrift.

Wandel Magazine verschijnt 5x per jaar.

Voordelen Wandel Magazine abonnement

  • 5x per jaar Wandel Magazine automatisch thuis bezorgd
  • Bespaar tot 53% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wandel Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.