Wandel Magazine abonnementen

Kies voor een Wandel Magazine abonnement met tot 44% korting op de winkelprijs. Het mooiste wandelmagazine van de Benelux, voor iedereen die van wandelen houdt. U kunt ook een Wandel Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€9,50 15,90
2 nummers Stopt automatisch
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Wandel Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€9,50 15,90
2 nummers
40% korting

€17,95 31,80
4 nummers
44% korting

Laatste reviews

Over Wandel Magazine

Houdt u van wandelen? Van nieuwe paden en vergezichten ontdekken? Dan wordt Wandelmagazine voor u gemaakt. In ieder nummer vindt u alles voor actieve en nieuwsgierige wandelaars. Met inspirerende beschrijvingen van de mooiste wandelroutes in binnen- en buitenland, prachtige foto's en praktische informatie over kaarten, accommodaties, kleding en schoenen, is iedere editie een reis op zichzelf. Met dit tijdschrift ontdekt u uw eigen land en Europa als nooit tevoren.

Nog niet overtuigd? Kies in dat geval voor een Wandel Magazine proefabonnement. En probeer dit bijzondere tijdschrift zelf.

Wandel Magazine verschijnt 4x per jaar.

Voordelen Wandel Magazine abonnement

  • Geef al voor €17,95 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 44% voordeliger dan het tijdschrift los kopen in de winkel
  • 4x per jaar als eerste het nieuwste nummer in huis

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Wandel Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.