Schrijven Magazine abonnementen

Kies voor een Schrijven Magazine abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Hét magazine voor alle schrijvers, beginnend en gevorderd. U kunt ook een Schrijven Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€13,75 20,85
3 nummers Stopt automatisch
34% korting

€27,50 41,70
6 nummers
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Schrijven Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€13,75 20,85
3 nummers
34% korting

€27,50 41,70
6 nummers
34% korting

Laatste reviews

Over Schrijven Magazine

Schrijven Magazine is het lijfblad van iedereen die schrijft of wil gaan schrijven. Van beginnende dichters tot succesvolle broodschrijvers, Schrijven Magazine biedt leesplezier en praktische informatie voor iedereen met een liefde voor het geschreven woord. Ieder nummer staat duidelijke schrijftips, boekrecensies en interviews met redacteuren, agenten, beginnende en gevestigde auteurs, en informatie over het uitgeven van je eigen boek.

Met een proefabonnement op Schrijven Magazine maakt u voordelig en vrijblijvend kennis met dit unieke tijdschrift.

Schrijven Magazine verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Schrijven Magazine abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer op de mat
  • Bespaar tot 34% op de losse verkoopprijs
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €13,75)

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Schrijven Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.