Tekstblad abonnementen

Tekstblad biedt u een schat aan informatie en inspiratie op het gebied van tekst en communicatie. Het tijdschrift staat vol met actuele onderwerpen zoals misinformatie, storytelling in zakelijke communicatie en de kracht van korte teksten. U vindt er ook diepgaande analyses en tips om uw teksten effectiever en aantrekkelijker te maken. Of het nu gaat om SEO, merkcommunicatie of het gebruik van AI in tekstschrijven, Tekstblad houdt u op de hoogte van alles wat relevant is in uw vakgebied.

Laat u inspireren door de inzichten en ervaringen van professionals en til uw eigen schrijfwerk naar een hoger niveau. Tekstblad is uw betrouwbare bron voor alles wat met tekst en communicatie te maken heeft.


€12,95 33,00
3 nummers Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
3 nummers
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstblad gaat over alles tekst en communicatie te maken heeft. Van de websites van de grote kranten tot de bijsluiters bij geneesmiddelen tot de columns van Herman Brusselmans en de debatteerstijl van Filip Dewinter. Alles wordt geanalyseerd; helder, objectief en met praktische lessen. De redactie is onafhankelijk maar werkt daar waar mogelijk en zinvol met deskundigen uit de wetenschap (universiteiten, hogescholen) en de praktijk (communicatiebureaus, copywriters). Dit maakt Tekstblad hét magazine voor iedereen die zich bezighoudt met teksten en gelooft in de kracht van het geschreven woord.

Wilt u Tekstblad eerst zelf ervaren alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement.

Tekstblad verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Tekstblad abonnement

  • Een abonnement is tot 62% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • 6x per jaar Tekstblad in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tekstblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.