Tekstblad abonnementen

Kies voor een Tekstblad abonnement met tot 62% korting op de winkelprijs. Hét magazine over tekst en communicatie. U kunt ook een Tekstblad abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€12,95 33,00
3 nummers Stopt automatisch
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Tekstblad cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€12,95 33,00
3 nummers
61% korting

€24,95 66,00
6 nummers
62% korting

Laatste reviews

Over Tekstblad

Tekstblad gaat over alles tekst en communicatie te maken heeft. Van de websites van de grote kranten tot de bijsluiters bij geneesmiddelen tot de columns van Herman Brusselmans en de debatteerstijl van Filip Dewinter. Alles wordt geanalyseerd; helder, objectief en met praktische lessen. De redactie is onafhankelijk maar werkt daar waar mogelijk en zinvol met deskundigen uit de wetenschap (universiteiten, hogescholen) en de praktijk (communicatiebureaus, copywriters). Dit maakt Tekstblad hét magazine voor iedereen die zich bezighoudt met teksten en gelooft in de kracht van het geschreven woord.

Nog niet zeker of dit tijdschrift iets voor u is? Kies in dat geval voor een Tekstblad proefabonnement. En probeer dit bijzondere magazine zelf.

Tekstblad verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Tekstblad abonnement

  • Geef al voor €12,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • 6x per jaar Tekstblad in huis
  • Een abonnement is tot 62% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Tekstblad op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.