Dans Magazine abonnementen

Kies voor een Dans Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Het magazine voor iedereen met een passie voor dansen. U kunt ook een Dans Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Dans Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€11,95 18,00
3 nummers
34% korting

€19,95 36,00
6 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over Dans Magazine

Heeft u een passie voor dansen dan wordt Dans Magazine voor u gemaakt. Van ballet tot streetdance. U leest er over in Dans Magazine. Over ontwikkelingen, achtergronden en evenementen. Met portretten van bekende dansers en choreografen. En natuurlijk ruim aandacht voor aanstormend talent. Dus wilt u op de hoogte blijven van alle 'ins en outs' van de danswereld? Neem dan een abonnement op Dans.

Dans Magazine verschijnt 6x per jaar.

Voordelen Dans Magazine abonnement

  • Geef al voor €11,95 een abonnement cadeau (stopt automatisch)
  • Bespaar tot 45% op de winkelprijs
  • 6x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Dans Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.