Truckstar abonnementen

Kies voor een Truckstar abonnement met tot 29% korting op de winkelprijs. Het lijfblad van iedere vrachtwagenchauffeur.


€17,50 18,50
3 nummers Stopt automatisch
5% korting

€32,50 43,17
7 nummers
24% korting

€64,99 92,50
15 nummers
29% korting

Laatste reviews

  • Ilse

Mijn man is net vrachtwagenchauffeur geworden en een proefabonnement truckstar leek me een leuk kado. En dat was het ook.

Over Truckstar

Truckstar is een uniek magazine dat zich uitsluitend op vrachtwagenchauffeurs richt. Dit tijdschrift voor de beroepschauffeur is een vakblad en een populair publiekstijdschrift ineen: informatief én leuk om te lezen. Met alles over trucks, logistiek en techniek, maar ook over het leven van een beroepschauffeur.

Wilt u Truckstar eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement.

Truckstar verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Truckstar abonnement

  • Een abonnement is tot 26% voordeliger dan het magazine los kopen in de winkel
  • 13x per jaar het nieuwste nummer op de mat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Truckstar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.