Truckstar abonnementen

Kies voor een Truckstar abonnement met tot 26% korting op de winkelprijs. Het lijfblad van iedere vrachtwagenchauffeur. U kunt ook een Truckstar abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€15,00 17,49
3 nummers Stopt automatisch
15% korting

€32,99 40,81
7 nummers
20% korting

€64,99 87,45
15 nummers
26% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Truckstar cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€15,50 17,49
3 nummers
12% korting

Laatste reviews

  • Ilse

Mijn man is net vrachtwagenchauffeur geworden en een proefabonnement truckstar leek me een leuk kado. En dat was het ook.

Over Truckstar

Truckstar is een uniek magazine dat zich uitsluitend op vrachtwagenchauffeurs richt. Dit tijdschrift voor de beroepschauffeur is een vakblad en een populair publiekstijdschrift ineen: informatief én leuk om te lezen. Met alles over trucks, logistiek en techniek, maar ook over het leven van een beroepschauffeur.

Wilt u Truckstar eerst proberen alvorens u een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een vrijblijvend en voordelig proefabonnement.

Truckstar verschijnt 13x per jaar.

Voordelen Truckstar abonnement

  • 13x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd
  • Geef al voor €15,50 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 26% goedkoper dan het tijdschrift los kopen in de winkel

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Truckstar op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.